Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Даниел Димитров: Резултатът в Румъния не е реален
Автор: Екип Varna24.bg 22:41 / 11.11.2009Коментари (1)656
©


Старши треньорът на баскетболния „Евроинс-Черно море“ Даниел Димитров определи като нереална разликата от 19 точки (87:68), с които неговият отбор бе надигран от румънския „Газ-Метан“ в двубой от Балканската лига. „Четири минути преди края резултатът бе 69:65 за домакините, а в началото на последната четвъртина бяхме 63:63. Крайният резултат е нереален. Накрая ни свириха несъществуващ фаул в нападение, а освен това ни вкараха тройка в последната секунда. Не бих казал, че сме играли добре преди последните четири минути, но въпреки всичко бяхме в мача почти през цялото време и водихме в резултата. Грешките в последната част ги правихме и преди това. Ако преди това пък не бяхме ги направили, щяхме да водим с по-голяма преднина. Като цяло се надпреварвахме да грешим“, обясни пред „Народно дело“ Даниел Димитров.
Той оприличи „Газ-Метан“ на българския „Лукойл“. „Имат голям бюджет и много чужденци. През този сезон са допуснали само една загуба в Плоещ преди десет дни. Залата им беше препълнена. Гледал съм им много мачове и очаквах да играят по-силно. Двубоят бе полезен за моите баскетболисти, за които той бе първи на такова високо ниво. Имаха възможност да си сверят часовниците и да разберат, че този тим няма нищо общо с повечето български“, завърши младият треньор.

Източник: Александър Дечев, вестник "Народно дело"







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
За стотен път казвам, ако ще налагаме малди играчи, най-подходящият треньор (след Бат Ице, Бог да го прости) е Петко Делев. Проблемите на този отбор са най-вече ръководни, както и това, че от последните титли и успехи, така и не успяваме да заиграем успешно в защита. Докато Даниел и Варчев определят какво, кой и как (и то най-вече само Варчев, понеже той Даниел е просто един безхаберник, който нищо не може да даде на този отбор). А за подкрепата, досега не съм прочел един коментар "айде да не ходим в залата". Аз лично също съм против да пълня на Врачев джоба и то без да има основателна причина (това, че в Конгресна били по-меки ринговете ми се струва като доста смешен повод да си играем там мачовете) и при положение, че в малката зала атмосфера се създава по-лесно и по-често....така че драги мои, не търсете под вола теле. Всякакви успехи ще са по-скоро плод на късмет, рекордна успеваемост, но не и на целенасочени усилия и ако според вас съм от тези критици дето "плюят", позволете ми да не се съглася, тъй като от 15 години вече не съм пропускал мач и ме е грижа за този отбор и не ме кефи да го виждам в този му вид!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Любопитно! Не футбол, а баскетбол сякаш са мачовете от АМФЛ-Варна
Велико! Григор Димитров се изкачи до номер 1 в света в уникална статистика
Ватерполният "Комодор" - Варна ликува с победа над КПС "Варна" при 17-годишните
Григор Димитров е втори в света по любопитен показател, Джокович не е в Топ 10
Пирин и Черно море не се победиха в Първа лига
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: