Радостин Василев: Уважавам Раева, защото тя е златно българско момиче

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:41 / 14.01.2022
547
Министърът на младежта и спорта Радостин Василев също използва социалните мрежи, за да "зарови томахавките" с президента на БФХГ - Илиана Раева. Василев акцентира върху това, че уважава Илиана Раева и работата, която е свършила като състезател и треньор на гимнастичките у нас и изрази признателността си.

Прилагаме текста без редакторска намеса:

Аз съм човек, който се опира на фактите и моята работа като министър е, от една страна, да направя така, че всички спортисти в България да могат достойно да упражняват своя спорт и от друга страна да прекъсна всички порочни практики, които пречат на българския спорт да се развива.

И от тази гледна точка, явно днес, се е получило недоразумение. Вероятно емоционално недоразумение. Затова ще бъда безпределно ясен. Госпожа Илиана Раева е златно българско момиче и създател на много златни български момичета, заради които и аз, както и много българи сме се гордеели, че сме българи. Като такава я уважавам много и това никога не може да се промени. Както и нищо няма да промени желанието ми да вкарам силата на българския закон в българския спорт.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).