Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (3)
Черно море остана без контрола
Автор: Екип Varna24.bg 19:01 / 12.11.2009Коментари (0)1188
© Михаил Дечев
„Черно море“ остана без съперник за контролна среща този уикенд. Варненци имаха принципна договорка с румънския „Стяуа“, но тя пропадна. Бившите европейски шампиони са искали мачът да се играе във вторник, което не съвпада с плановете на „моряците“. От „Стяуа“ оправдали желанието си с факта, че имат много мъжки и младежки национали и искат да са в пълен състав срещу варненци. Другият вероятен съперник на „зелено-белите“ - „Фарул“ (Констанца), пък отказа, тъй като вече е намерил опонент за спаринг през уикенда. Наставникът на „Черно море“ Велизар Попов реши тимът му да не играе контролна среща, а да използва паузата, за да възстанови контузените състезатели. В събота той е назначил двуразови тренировки за своите футболисти.
Георги Какалов се включи във днешните тренировки на тима. Александър Александров, Георги Илиев и Станислав Стоянов продължават възстановителните процедури и ще се присъединят към основната група в понеделник.
Неприятната новина в лагера на варненци е, че на тренировката вечерта в сряда Миро Манолов се сблъска със свой съотборник, в резултат на което има оток на коляното. Поради тази причина нападателят се готви само във фитнеса вчера.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: