Страхотен успех на наше момиче в "Аустрелиън Оупън", ще играе със световната №1

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:08 / 25.01.2022
720
Денислава Глушкова продължава великолепното си представяне на откритото първенство по тенис на Австралия за юноши и девойки. Нашето момиче записа втора поредна победа в основната схема на турнира.

Талантливата българка елиминира във втория кръг Амели Шмейкалова от Чехия с 6-3, 6-2.Преди това тя отстрани с 6-3, 6-4 и №15 в основната схема Лаура Хиетаратна от Финландия.

На осминафиналите Глушкова ще играе срещу световната №1 при девойките Петра Марчинко от Хърватия. За Денислава това е дебют в турнирите от Големия шлем.

Глушкова е състезателка на ТК "Дема".

"Чувствам като награда за моя труд това, че ми беше предложено да участвам в този престижен турнир - Австралия оупън. За успеха ми в първите два мача ми помогнаха моето постоянство, борбеност и здравата ми психика. Благодаря много на организаторите на турнира. Тук условията са невероятни и помагат на нас състезателите да се реализираме пълноценно. Благодаря на Българската федерация по тенис, на СК ,,Дема", на моя екип, на моето семейство и всички които ме подкрепят. Силно вярвам, че няма да ги разочаровам и в бъдещата си състезателна дейност", коментира Глушкова пред официалния сайт на Българската федерация по тенис.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).