Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Николета Лозанова преживя кошмарни моменти в Турция, за да се срещне с Ники Михайлов
Автор: Екип Varna24.bg 11:30 / 27.01.2022Коментари (4)1635
©
Николета Лозанова не издържа без любимия си Николай Михайлов и замина при "Левски" в Турция. Тя пристигна в Турция, за да се наслади на прегръдките на вратаря, защото "сините" получиха четиридневна почивка между двата етапа от подготовката си. След като Николай Михайлов реши да не се прибира, Николета пристигна при него. Влюбените Михайлов и Лозанова се отдадоха на почивка, като пробваха и няколко от най-добрите ресторанти в Анталия.

Кошмарни моменти преживя обаче Лозанова заедно със стотици наши сънародници с уж реномираната авиокомпания "Търкиш еърлайнс" в сряда на летището в Анталия и това в Истанбул.

Драмата стартира на летището в турския курорт при предвидения за 16:30 часа полет до Истанбул. Блондинка "Търкиш еърлайнс" на гише 307D обработва близо 2 часа багажите на трийсетина пътника, които бяха на ръба на инфаркта да не изпуснат полета си. Опашката се е превърна в огнена лава, която заплашваше да изпепели претъпкания терминал, съъобщава БЛИЦ.

Пътниците, които успяха да чекират багажите си бяха разигравани като маймуни след паспортния контрол. Първоначално ги запратиха на гейт 5, а след това ги разходиха до гейт 7, преди да акостират на гейт 4, който е в срещуположния край на летището.

И кошмарните мигове започнаха. Летищните власти обявиха закъснение от 45 минути, което след това прерасна в 75 минути и достигна до час и половина.

Докараните до отчаяние пътници заради отменените им полети от предишните дни, с надежда започнаха да се качват в самолета, но бяха ударени от нов гръм - престои в салона от цял час заради засиления трафик на летището в Истанбул. След това се наложи да кръжат във въздуха още 30 минути, а след приземяването ги чакаше нова горчива чаша - престои от 40 минути на пистата заради изчакване на свободно паркомясто.

Единственият светъл лъч за стотиците пасажери, които искаха да се прекачат на самолета Истанбул - София, беше че има закъснение.

Николета Лозанова и пътниците показаха спринтьорски умения и взеха на бегом близо 2 километра до терминала за международни полети на летището в Истанбул.

Там гаврата връхлетя сънародниците ни като цунами 

Служителите на летището и колегите им от "Търкиш еърлайнс" преместиха 4 пъти изморените български граждани. Все едно, че някои извратен тип беше решил да си направи гаргара с хората и ги местеше като пионки от гейт на гейт.

 

Изходът към самолета на полет 1029 беше преместен цели 4 пъти в рамките на 60 минути. Майки с деца, възрастни мъже и жени и мнозина уморени от дългия престой на аерпорта българи бяха принудени да търчат с куфарите си по стълбите напред - назад, все едно че са роби, наказани от безчуствените им господари.

Дали така от префърцунената компания биха постъпили с германци, французи, италианци, американци или руснаци. Не, разбира се. Техните самолети излитаха почти без проблеми.

Но служителите на "Търкиш еърлайнс" безцеремонно лъжеха пасажерите от България, че полетът ще бъде отложен с не повече от 10 минути. Закъснението, обаче беше цели 4 часа.

На всичкото отгоре заради отменения сутрешен полет Истанбул - София, от турската авиокомпания презавериха билетите на десетки българи за вечерния полет и така за малко щяха да оставят на летището немалко хора, които надлежно си бяха купили билети за него.

Но вместо мили думи и ободрителни напитки за изтормозените българи им бяха поднесени гнусни лъжи. Те не само бяха местени от гейт на гейт, но служителите на "Търкиш еърлайнс" им обръщаха гръб в мига, в който бяха питани кога най-после ще излети самолета.

Да се чудиш България аборигенска държава ли е или равноправен член на Европейския съюз?

Все пак след 240 минути извънреден престои и скъсани нерви, българите все пак излетяха. Някои от тях с основание заподозряха, че самолетът е чакал толкова дълго, за да бъде натоварен с множество кашони (на снимката).

 

От прозорците на самолета ясно се виждаше, че обилният снеговалеж от предишните дни е изринат и няма основателна причина за такъв хаос и унизително отношение.

Минути след полунощ самолетът се приземи, но пилотът го заби като пирон на пистата в София. Сънародниците ни бяха толкова смачкани, че дори аплодираха некадърното приземяване.

Грозните сцени, обаче не свършиха дотук.

Куфарите на Николета Лозанова, футболистът Матео Стаматов и още десетина българи бяха изгубени, а на някои от другите пасажери куфарите бяха изпотрошени, а след това залепени с тиксо, за да се прикрият следите.

Уморените българи бяха принудени да попълват дълги формуляри преди все пак да се насочат към автомобилите си. И сигурно днес ще си пуснат тото, защото Истанбул отмени и двата си полета в четвъртък за София.

Крайно време е министърът на транспорта Николай Събев да вземе отношение по скандалния случай, за да защити достойнството на българските граждани. Сигурни сме, че ще го направи.

А, "Търкиш еърлайнс" незабавно трябва да поднесе публично извинение и компенсации на българските граждани, които станаха потърпевши на мудните й и неадекватни действия!



Още по темата: общо новини по темата: 3610
04.10.2022 »
24.09.2022 »
21.09.2022 »
18.07.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
предишна страница [ 1/602 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Тая к***а пак търси изява ако я бяха е*али там щеше да си мълчи
+1
 
 
Добре де, защо не е заголила новия тунингован гъз, за какво изобщо го направи ? А, сетих се. Било е служителка на гишето, а не служител. Пред нея табелата "Гъз с предимство" не важи ! :)
+1
 
 
Преместих го в другия крачол. Какво ни интересува къде си го е слагала този парцал? Стига сте пълнили главите на хората с глупости.
+1
 
 
,,натоварен с кашони/на снимката/'' Кашоните,са само два:)
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Реформи в БДЖ
България в еврозоната
Издирват 17-годишно момиче от Дупница
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: