Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Голям резил в "Стани богат"! Коментар: Абе подбирайте ги малко тези участници. Едно време само читанки участваха, сега всеки ходи!
Автор: Екип Varna24.bg 13:14 / 29.01.2022Коментари (11)2467
© БТВ
Участничка в "Стани богат" остави зрителите в шок снощи. Йоана Мангезова е геолог по образование, но работи в онлайн магазин. Интересува се от всякакви спортове, слуша всякаква музика и гледа всякакви предавания. Случайността я води в живота и случайно попада в предаването. 

Зрителите на бТВ останаха шокирани от факта, че тя се затрудни на един от първите въпроси, а именно "Названието на кое устройство казва, че то е умно?". След кратко мислене тя отговори правилно, като каза "смартфон". 

По-големи главоболия й създаде друг въпрос, а именно "Кой израз се използва за описание на необлагородени инфраструктурно места или такива с малка растителност?“.

Възможните отговори бяха: А – Сатурнов натюрморт, B – Уранова инсталация, C – Лунен пейзаж и D – Плутонов портрет.

"Разбра ли въпроса?“, попита Михаил Билалов. "Горе-долу, да“, призна Йоана и започна да разсъждава. Още в началото стана ясно, че тя не знае кой е верният отговор. Убедена бе, че е уранова инсталация, а може би и плутонов портрет.

Йоана била чувала тези словосъчетания, но не била сигурна, заради което реши да използва първия си жокер на престъпно ранен етап в предаването. С 50/50 тя се надяваше, че ще прескочи това стъпало, но не успя, след като компютърът ѝ остави сатурнов натюрморт (от натюрморт, изразяване на мъртва природа в изкуството) и лунен пейзаж. Йоана не прие подсказката на водещия и настояваше на своето – сатурнов натюрморт

"Ако държиш, няма никакъв проблем?“, каза ѝ водещият.

"След твоето идване в нашата игра ще настане абсолютен сатурнов натюрморт, съжалявам, грешен отговор. Случайно се опита да дойдеш, случайно поигра, няма драма! Просто ти си геолог и мислих, че го знаеш“, каза Билалов след провала на момичето.

Ето и коментарите на зрители в мрежата:

- "Счупи тъпомера още на 2-ри въпрос";

- "Тази не изкара пари и за една торба гранули за кучето";

- "Тази девойка определено беше най-глупавият участник от началото на сезона. Ясно е, че има фактори като притеснението, които не са за подценяване и могат да окажат много голямо влияние върху играта на човек, но да ползваш 50:50 вместо помощ от публиката за 400 лева и после да избереш сатурнов натюрморт пред лунен пейзаж на какъвто и да било въпрос - това вече си е ясен признак за много ниско ниво";

- "Геолог!? Това ли са днешните геолози...!!?? Тъпо!!"

- "Абе подбирайте ги малко тези участници! Едно време само читанки участваха, сега всеки, който се е взел на сериозно отива там!"



Още по темата: общо новини по темата: 3610
04.10.2022 »
24.09.2022 »
21.09.2022 »
18.07.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
предишна страница [ 1/602 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Момичето е прекрасно малко наведено напред.Е не знаела лунен пейзаж.Ама какви гимнастики знае не е истина.Така се завършва висшо.
0
 
 
Отговора беше лунен пейзаж.аз го разбрах още като зададе въпроса си.
0
 
 
"Образование" - виШистка не може да отговори на въпрос тип "хоремаг". Познавам хора само със средно, но четящи, които са ходещи енциклопедии :-)))
0
 
 
Да не мислите ,че просто Кирчо ще изкара повече ?
+1
 
 
Много се изкефих, че това малоумно същество си тръгна без една стотинка! Дори и 500лв да беше спечелила, щяха да са несправедливо много за тъпата овца. Ако има вечерни училища все още, незабавно да се записва със стартова позиция "първи клас". ба*ти тъпото същество!
0
 
 
Е те продукцията за две предавания олекнаха с 50 000 лв, сега поне седмиц а няма да пуснат да си тръгне някой с повече от 1500-2000. Нали никой не живее с илюзията, че въпросите се пускат на случаен принцип по групи в зависимост от това в коя чст е играча. Всеки върос се подбира на момента според индивидуалните знания полазани от конкретния играч. Ако искаха да е наистина на случаен принцип да дадат възможност на играча да си изтегли от три групи въпроси подредени по трудност по 5 въпроса в пликове и тогава да сядат на стола със тези 15 плика и да се почват - елементарно и далеч по-честно от сегашния вариант. Никой ли не се запита как за толкова години в Бългаеия никой не спечели голямата награда? Във всички страни където се прави шоуто голямата награда е печелена по няколко пъти, само у нас не - защо ли? Съвсем друг въпрос е двойния стандарт и нелепите подсказвания, които водещия демонстрира към едни играчи, за сметка на други.
0
 
 
Нивото на образованието във всички унверситети е на нивото на Патладжаненото училище в Каспичан, така че е нормално да има такива "геолози". А и още нещо с това ниво ценза не прави интелекта. Познавам хора родени преди 1989 със средно образование, но четящи постоянно, които са като ходещи енциклопедии. А и в това предаване, целта не е някой да спечели, а да се прави "сеир" за зрителите - заради рекламите. Всичко друго е пунта мара :-))))
Aнонимен
на 29.01.2022 г.
+4
 
 
Никога не е късно да станеш за резил.Аз не помня в историята на предаването да е имало подобен участник.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Газови доставки
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Реформи в БДЖ
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: