Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Ива Софиянска отново остана без работа
Автор: Екип Varna24.bg 17:20 / 07.02.2022Коментари (0)1576
©
Ива Софиянска-Божкова е влязла в черна дупка в професионален аспект и късметът отново я изостави. Бившата екранна половинка на Мон Дьо отново е безработна. 

През есента на 2020 г. репортерката бе отстранена от Нова телевизия заради свекъра си Васил Божков и изкара около година без работа. Макар да може да си позволи да не се труди, Ива тази есен се върна на бял кон в телевизията.

Дъщерята на Стефан Софиянски стана част от екипа на "Забраненото шоу на Рачков", но предаването изкара само три месеца и последният му брой бе в новогодишната нощ.

След това Рачков излезе в почивка, а преди дни стана ясно, че комикът ще води новия сезон на "Като две капки вода" и шоуто му ще се завърне на екран чак през есента.

Ива успя да започне работа благодарение на продуцента Маги Халваджиян, който я покани да работи зад кадър в продуцираното от него шоу, а Божкова веднага откликна на предложението му. Тя отговаряше за гостуващите звезди при Димитър Рачков, които се подбираха седмици по-рано, пише "Уикенд".

До септември 2020 г. Ива водеше собствено предаване "Говори с Ива", което се излъчваше в праймтайма на частната телевизия, но бе свалено заради свекъра ѝ, явяващ се причина да не я искат никъде.

Сега младата дама отново е без работа. Близки до милионерската снаха издадоха, че тя е приела тежко новината, че "Шоуто на Рачков" спира. За да се разсее от проблемите, бившата кметска щерка замина на утешителен шопинг в Лондон, където показа, че пазарува в магазина на богатите "Хародс".

Ива и мъжът й Антон Божков са английски възпитаници. И двамата следваха във Великобритания, където се запознаха като студенти и се залюбиха. Ива, Антон и двете им деца Мая и Васил са в английската столица, където се забавляват и пазаруват.

Журналистката призна, че никога не е виждала Лондон толкова празен. "Живяла съм в Лондон 5 години - от 2007 до 2012 г. Обичайно на "Оксфорд Стрийт" се буташ с хора, само и само да влезеш в тълпата и да тръгнеш в посока. Никога не съм си представяла, че ще видя любимите си улици пусти", сподели Ива Софиянска-Божкова.



Още по темата: общо новини по темата: 3610
04.10.2022 »
24.09.2022 »
21.09.2022 »
18.07.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
предишна страница [ 1/602 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Масови протести срещу цените на горивата
Парламентарни избори 2024
Газови доставки
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: