Мартин Камбуров: Край! За мен това е напълно достатъчно!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
14:42 / 10.02.2022
1121
Рекордьорът по отбелязани голове в родния футбол - Мартин Камбуров, окончателно взе решение за футболната си кариера.

"Най-трудното за един футболист е да спре. Просто защото футболът никога не омръзва. Това е нещо, което правих като дете. Имах щастието да го правя и 20 години професионално. Работех това, което обичам - много малко хора имат това щастие. За моя радост дълго време се наслаждавах на това нещо. Постижението, което направих, е фантастично и феноменално. Оставя ме със златни букви в историята. За мен това е напълно достатъчно".

"До момента не давах отговор на въпроса за "край на кариерата". Това бе от чисто морална гледна точка към Берое и ситуацията, в която клубът изпадна. Виждам, че нещата се нормализират - имат ново ръководство, Петьо Хубчев ще е им е треньор, така че няма да имат проблеми. Бях готов да се върна, но вече има една седмица до подновяване на първенството. Така че - Край!", заяви Мартин Камбуров в предаването на Ники Кънчев по "Дарик".


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).