Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Тотална гавра със Сашо Кадиев, намекнаха за размяна на дрехи с Цитиридис
Автор: Екип Varna24.bg 08:29 / 20.02.2022Коментари (0)1355
©
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. "Телеграф“ в седмичната му рубрика "ТелеГАФ“. 

Тита да пита преди да се облича 

Че черното минава за стилно и официално, явно вече няма тази тежест, особено след като виждаме как е поднесено тук. "Моделът“ е Тита, чиято поза сравнявам с рохко яйце, което отказва да се превърне в такова по бенедиктски. Модата, сама по себе си, е рохко яйце и от баланса на движенията, от дозата и "осоляването“ зависят мащабите и. В този ред на мисли, мога да кажа, че Тита е пресолила манджата, "подправяйки“ дупето с гарнитура от дребни камъчета, ама както знаете- дребните камъчета обръщат колата.

Горната част също е утежнена с гарнитура на кристалчета - някога това беше модерно на Кристал, където се събираха музикантите и певиците от нощните клубове. Какво иска да каже с тази плитка госпожицата? Много плитко послание или плуване в дълбоки води- не зная. Братя Грим са минали през този кадър с валяк, но положението никак не е приказка. Най-добре Тита да пита преди да се покаже така. 

Сашо Кадиев облечен като за едно... евро 

Освен ако не е от абитуриентския му бал, тази визия на Сашо Кадиев не струва и едно евро, ако питате мен. Ако питате майка му - прелюбезната Катерина Евро, може би ще ми намести представите с редица обосновки. Тук имаме класически пример на плахост, на несигурност в собствения вкус, което е напълно разбираемо. Вероятно в стремежа си да е различен всеки ден, Кадиев се е спрял на тези маратонки, напълно чужди на всичко заобикалящо ги.

Панталоните са страшно неубедителни, сякаш Сашо и Цитиридис са си разменяли дрехите. Ризата или е прекарала акне или се е изприщила от неудобство заради прикачената й папийонка. Сакото аха да мине в категорията коминочистач, но да, време е водещият да свиква с дрехи за възрастни. Прическата ме кара да мина с пръсти с много пръстени през нея и да и предам по-младежки и безотговорен вид. И да ви кажа - картината до него е прекрасна. Сашко да каже кой е авторът, автора. 

Илиева - кокотка с горещ ламаринен покрив по нея 

Мария Илиева може да не се появява толкоз често, колкото бях свикнал, но понякога, както и днес, дрехите и са като Халеевата комета - или лъскави и наситени с вселенски блясък, тоест - трясък, или като ламаринен покрив, на който няма котка. Тук и днес, певицата показва своето чувство за хумор, облечена в материя за която не е съвсем ясно каква е, но пък кройката носи двусмислени послания. Какви мислите? Послания, като от гардероба на попфолкзвездите, каквато доколкото помня Мария не е. И все пак, за да бъде приятелството ни с нея полезно, мога да я посъветвам и насоча към нещо, което да подчертае испанското и излъчване, без да се превърне във фламенко танцьорка. Червеното, патешко жълто, изумрудено зелено, всичко това би подхождало на Мария, за да не се наложи отново да и кажа в моден аспект- Сбогом, Мария.

Яна Маринова може и повече! 

Защо красива и успяла актриса иска да прилича на съветска стюардеса? Много странен избор на стил и цветове, които кълна се- биха отивали в друга концепция, възраст и ако щете- пол. Резедавата жилетка /или пуловер/, заслужава едно красиво сако, за да бъде не в тази главна роля а във второстепенната, която и се полага. Шалчето обикновено идва за да прикрие някои несъвършенства, но тук самото то е несъвършенството. Освен че придава на актрисата вид на стюардеса, то лази предната част на силуета и по един разочароващ начин. Бежовият панталон напълно потъва в цвета на канапето, косите изглеждат настръхнали, сякаш първолак среща класната си полугола с учителя по трудово. 

DIMI блесна до Мустафа Чаушев 

Две поколения звезди се подадоха ръка по време на гала-церемонията Бизнесдама на годината преди дни. Мустафа Чаушев- напълно безупречен, в цветове подхождащи на легендарния му статус, беше мъж за пример във всяко отношение. Много талантливият изпълнител и продуцент Торино, направи смела заявка да бъде забелязан, но сякаш липсваше някакъв малък детайл. Вероятно- Пашата, ако мога така с усмивка да омекотя забележката. Великолепното младо дарование DIMI, блесна в червено и красива момичешка прическа. В момента тя плува в океана от вълнения по новата си песен Mr. Playboy и е номинирана за награда в "Певец на годината".



Още по темата: общо новини по темата: 3610
04.10.2022 »
24.09.2022 »
21.09.2022 »
18.07.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
предишна страница [ 1/602 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Катастрофи в България
План за възстановяване и устойчивост на България
49-ото Народно събрание
Стрелба в Москва
България в еврозоната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: