Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Неочаквани разкрития за развода на Петканови, ето кой кого зарязал
Автор: Екип Varna24.bg 10:22 / 23.02.2022Коментари (0)986
©
Преди броени дни стана ясно, че Алекс и Дани Петканови се разделят отново, този път като съпрузи, и дори са подготвили документите за официализирането на това. Последната информация, която се разпространи обаче е, че Даниел Петканов е поискал развод от Александра, съобщава "Телеграф“. 

Новината дойде на фона на спекулациите по темата, породени от отсъствието на Лудия репортер от всякакви публични изяви и публикации на Алекс в социалните мрежи. Водещият на "България търси талант“ отсвири дори партито за рождения ден на половинката си на 27 януари. Не се появи и на снимките от рождения ден на 3-годишния им син Габриел, само 3 дни по-късно.

Публично семейство Петканови обявиха чрез постове в социалните мрежи, че решението им е взаимно и окончателно, не са намесени трети лица, а причината е тривиална-несходство в характерите.

Истината обаче е малко по-различна. Макар поводът да не е публичен и можем само да гадаем дали е свързан с бляскавата напоследък кариера и купищата ангажименти на Алекс, Даниел е инициаторът на развода, твърдят близки на семейството. Това личи и в коментарите в социалните мрежи, където Алекс вече се подвизава с моминската си фамилия Богданска. За разлика от Даниел, след публикацията за развода, постовете й са отключени за коментари.

Самата тя не отвръща на обвиненията, че не знае какво иска и че тя е зарязала Даниел, които се изливат по неин адрес под публикации, касаещи съвсем други теми, опитвайки се явно да запази личната си драма встрани от публичното пространство. Реакциите й обаче са достатъчно показателни, включително одобрението на констатациите, че с Дани имат прекрасно семейство и че при всяко такова има както възходи, така и падения, но зарежеш ли половинката си с лека ръка, после неминуемо пак ще търсиш същия човек. Алекс реагира с лайк и на думите:

Ще ти липсва ли семейството? Вие бяхте различни, не бяхте като другите-бяхте истински. 

"Колкото и да се карате и да имате лични пререкания, вие пак ще намерите любовта“ и "Не може ли да си дадете още един шанс... Ако успеете, нищо няма да може да ви раздели“. Нещо повече, популярната моделка и инфлуенсърка признава в единствения си досега коментар по темата, че и самата тя не е очаквала, че ще се стигне до развод.

Явно тъкмо тази й обраност обаче е провокирала нейна приятелка да я защити като мнозина други от атаките по неин адрес, изливащи се на пук на молбата им с Даниел за разбиране в този труден момент за двамата.

Сверете си часовника, човекът, който иска развод в случая е Даниел. Александра страда от този факт, тя НЕ иска да се развежда, не пишете нелепи коментари, като не сте наясно със ситуацията и не познавате хората.

От такива като вас тръгват слуховете и се разбива психиката на хората. Имайте малко съчувствие и ги оставете да преминат през това на спокойствие. Аз съм един от близките й хора и виждам колко страда тя от този развод, но Даниел е твърдо решен, че иска да се разделят, непреклонен е“, скача в защита на Алекс жената, чиито нерви явно не са издържали на хейта.

"Приказката“ на Даниел и Александра започна, когато Лудия репортер спря Алекс в "Студентски град" и я стъписа с неочаквана целувка пред камерата. Случайното запознанство бе последвано от връзка, а след това и бурна раздяла и публични нападки от страна на Даниел, който извади на показ снимки на Алекс с друг мъж и я обвини в системни изневери.

А по-късно самият той призна и за свои забежки. Двамата се събраха отново през 2017 година във "Вип Брадър" и дори сключиха брак по време на престоя си в къща, а след време на бял свят се появи и вече 3-годишният Габриел.



Още по темата: общо новини по темата: 3610
04.10.2022 »
24.09.2022 »
21.09.2022 »
18.07.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
предишна страница [ 1/602 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Кабинетът "Денков - Габриел"
Лоша инфраструктура във Варна
Влизането на България в Шенген
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: