Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Вижте с какво се занимава Екатерина от Пазарджик, която първа отпадна от "Ергенът"
Автор: Екип Varna24.bg 23:01 / 24.02.2022Коментари (1)2214
Екатерина Неделчева е първата дама, която отпадна от надпреварата за сърцето на "Ергенът". Виктор Стоянов взе първото си трудно решение и я прати вкъщи.

34-годишната Екатерина е от Пазарджик. В продължение на седем години е била стюардеса и е изпълнявала полети в цял свят. Била е в един самолет с Риана и с футболистите на "Реал Мадрид“. Обича спорта и тренира всеки ден. Към мъжете е изключително взискателна и това според нея е основната причина да е сама, разказва самата тя в интервю за Шоу блиц.

- Екатерина, участието ти в "Ергенът" приключи още на старта на формата. Какво не ти достигна, за да продължиш напред?

- Вероятно не бях толкова настоятелна, колкото бяха другите момичета и останах на по-заден план. Бях разочарована, исках да остана по-дълго. Но не съжалявам, че бях себе си и така се получиха нещата. 

- Сърдиш ли се на Виктор, че реши само на теб да не даде роза и по този начин те прати вкъщи? На негово място коя дама би избрала да отпадне?

- Не се сърдя на никого, просто бях разочарована. За сърдене няма място. Много е трудно да избереш коя от жените да изпратиш вкъщи, не му е било никак лесно. 

- Самият Виктор допадна ли ти, чисто визуално, защото нямахте време да се опознаете повече? 

- Допадна ми, разбира се. Има хубаво излъчване и чаровна усмивка. Спомням си, че докато вървях към него, само усмивката му виждах и само това помня. Всичко друго ми е като бяло петно. Жалко, че не успяхме да се опознаем повече.  

- А каква беше идеята ти, влизайки в "Ергенът"? Смяташ ли, че можеш да намериш любовта на живота си в предаване? 

- Това не беше основата ми цел, но пък ако се беше случило, нямаше да откажа. Аз по-скоро исках да преодолея една стена, която не ми позволява да се откривам пред хората. Имам проблем с това. Исках да видя дали ще мога да се отпусна пред момичетата, съответно и с Виктор, да бъде по-открита.

- Тази стена е издигната в годините след разочарования или...?

- С годините се трупаше все повече и повече... Имах несполучливи връзки, в които съм била наранявана и започнах да се затварям  и трудно да допускам хора до себе си. 



- Как би описала връзките си до момента и защо си сама сега?

- Трудно ми е да опиша предишните си връзки. Имала съм такива, които са били като в приказка, както и такива в пълна противоположност. Сама съм, защото все още не допускам хора до себе си и съм малко поп-взискателна. Търся точно определен тип, държа мъжът до мен да е мотивиращ, да ме кара да се смея, да имаме общи интереси и виждане за живота. А когато не допускаш човек до себе си, няма как да разбереш дали имате нещо общо. Още работя над този проблем. 

- Има голям хейт относно участничките във формата. Смяташ ли, че това е представителна извадка на жените в България?

- Не, не смятам така. Жените в България са доста интелигентни. Момичетата в предаването са различни, но на мен ми е интересно да ги видя как ще се държат по-напред в предаването. Сред тях има прекрасни момичета и се надявам и зрителите да успят да ги опознаят и да ги видят в тази светлина. Не може от един поглед да си вадят зрителите заключение дали един човек е добър или лош. 

- Повечето жени в днешно време отдават по-голямо значение на материалните неща, а не толкова на любовта... Първото впечатление за момичетата от "Ергенът" е точно такова и затова зрителите се възмущават... 

- Има го и този момент, да! В последните години в България така се завъртяха нещата, че любовта отиде на заден план. Надявам се нещата да се променят и хората да започнат да мислят за други неща, а не за пари. Аз няма да съм щастлива с богат мъж, в който не съм влюбена. Когато живеех в Арабските емирства съм получавала много неприлични предложения от богати мъже, но никога не бих била с някой, който не ме привлича. 

- Разкажи ни малко повече за работата като стюардеса и защо се отказа?

- Работата като стюардеса беше чудесна особено в началото. За момиче от Пазарджик да пропътува целия свят си е голямо постижение, беше като приказка.  Но от друга страна е доста трудна професия - ставане посред нощ, късни полети, летим по 20 часа на ден без почивка. Не е лесна и комуникацията с хората, защото има всякакви. Отказах се, защото при пандемията през 2020 г. рязко намаляха полетите. А вече се бях изморила и исках да дам шанс на живота си в България, защото като стюардеса пътувах от Дубай до всяко кътче на земята. 

 - Пътувала ли си с популярни личности?

- С певици, с футболисти... С Риана също съм пътувала, но не съм имала комуникация с нея. Тя беше настанена в апартамент в самия самолет, специално за нея. Чух от другите ми колеги, че се е държала дружелюбно. 

 Интересно е, че никога не съм имала българин на мой полет. 

- Какво ти предстои оттук нататък? 

- В момента работя върху моята марка за дрехи. Освен това обмислям да замина отново за Арабските емирства, защото имам много приятели там и ми стана мъчно за тях. Може би за ваканция, а може би ще остана за няколко месеца. Не съм решила все още. Но със сигурност продължавам напред и нагоре.



Още по темата: общо новини по темата: 3610
04.10.2022 »
24.09.2022 »
21.09.2022 »
18.07.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
предишна страница [ 1/602 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Взел трудното решение.... ХАХАХА.... ХАХАХА..... Че то само художничката и РУСКИНЧЕТО стават.... По красота говоря..... Другите стари моми, къса баджаци, кранти..... Най много още до 2 да сложа в играта...., при условие че ще са с грим, ще са с рокли и висок ток, ще е ТЪМНО..... И ТОЙ ДА Е ЯКО ПИЙНАЛ..... ХАХАХА..... А ТОЗИ ТРАВИС, ПЪПЧАСАЛ И ДЕБЕН Г. Ъ. З ЗАЩО ИЗОБЩО Е БИЛ ТАМ????? ДА Е ХВАНАЛА ПОНЕ НЯКОЙ ОТ РЕАЛ.... ТЕ НЯМАТ МОЗЪК..
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Кабинетът "Денков - Габриел"
Лоша инфраструктура във Варна
Влизането на България в Шенген
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: