Без ансамбъла на България на първата за сезона Световна купа

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:50 / 02.03.2022
717
България ще бъде без ансамбъл в първата за сезона Световна купа по художествена гимнастика, която ще се проведе от 18 до 20 март в Атина. Новината съобщи президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева след октритата тренировка на националния отбор - индивидуално (жени), което се проведе в тренировъчната зала на "Арена Армеец", пише БНР.

"С ансамбъла се работи много. Но... две от основните състезателки счупиха крак. Първо Елена (Георгиева), след това Камелия (Петрова). Влязоха част от резервите, но в момента имаме две много болни момичета. Молим се да не пламне целия ансамбъл, който в момента е на лагер на "Спортпалас". 

Резервите все още не могат да се адаптират към тези много сложни композиции. Весела е категорична, че докато не се стабилизира основния състав и двете композиции не се изчистят максимално няма да ходим никъде. Може би първото състезание за тях ще е бъде на турнира в Марбея. Много съжалявам, че София Иванова няма да продължи като индивидуална гимнастичка. Тя вървеше изключително силно като индивидуалистка. Беше много нестандартна и много зрелищна", заяви Раева.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).