Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
И Мирослав Манолов отпада за мача с "Монтана"
Автор: Екип Varna24.bg 18:57 / 02.12.2009Коментари (1)852
©
До последно под въпрос за гостуването в Монтана са Сашо Александров, Станислав Стоянов, Никола Домакинов и Даниел Георгиев

Неприятните новини в лагера на "Черно море" продължават да валят една след друга. Днес стана ясно, че "моряците" най-вероятно няма да разчитат на основния си нападател Мирослав Манолов за предстоящото гостуване на "Монтана". Голмайсторът на "Морето" (б.а. - до момента Манолов има 6 отбелязани гола) има болки в коляното, което принуди лекарския щаб на "зелено-белите" да го освободи от тренировъчното занимание.
Освен него под въпрос са още Даниел Герогиев, Александър Александров, Станислав Стоянов и Никола Домакинов. Вчера варненци имаха 2 занимания, като едното бе на терена на "Спортен комплекс Черно море". Второто занимание бе двустранна игра, в която наставникът на тима Велизар Попов трябваше да види играчите на какво ниво от необходимото са.

Източник: Ole-bg.com







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: