Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Култовият Недялко от "Биг Брадър" със скандални разкрития за палавата Блага от "Ергенът"
Автор: Екип Varna24.bg 22:10 / 22.03.2022Коментари (0)2297
©
От старта на риалити шоуто "Ергенът" до момента, колоритната Благовеста Бонбонова е сред най-коментираните участнички. Тя шокира зрителите на предаването, като демонстративно си събу бикините под тясната рокля и ги подари на Ергенът.

Особено популярна е миньончето в циганската махала на Ямбол, където семейството на дребната плеймейтка има къща. Всъщност, къща било силно казано, защото последният етаж бил недостроен, а прозорците и вратите – направени от различни строителни материали.

Благовеста, чието истинско име било Блашка, рядко се вясвала в родния си дом. В натовареното си ежедневие на заета с конкурси за красота жена, тя обикаляла наляво и дясно страната, интересувала се от мода, грим, прически и видове маникюр и педикюр.

Голямата й мечта била да стане известна с цената на всичко. Водена от амбиции, не успяла да завърши училище, но пък още на 13 години подхванала "живот на възрастен". И макар че била висока едва метър и половина, трескаво търсела приятели, които да й уредят в живота. Голямата й мечта била един ден да работи в Слънчев бряг в хотел "Кубан". Постигнала я с голяма упоритост и нахалство. Още преди повече от 10 години намерила покровители, които я нарекли "бонбона", защото била малка на ръст. След време тя решила да носи фамилията Бонбонова, за да е по-интересна.

"Истинското й име е Блашка, това цял Ямбол го знае. Както и че е от махалата. Ромите в Ямбол са няколко хиляди. Уважаваме я и се чудим, защо се цепи от нас. Срамува ли се – не знаем?! Но не е срамно да си циганин. Имала е трудно детство, но животът на никога не е лек. Наскоро дори някой в семейството й почина. Снимките за "Ергенът" почнаха миналото лято. Още от тогава се хвали, че е №1. 

Все пак тя стана известна и вече цяла България я гледа по телевизията. Не е нужно да е надменна и да се представя като Благовеста. Тя си е Блашка, която не знае кой е дядо Вазов, за разлика от голяма част от хората в катуна.

Ние я помним как танцуваше на пилони по морето и се представяше в махалата за танцьорка. Танцьорка, ама си намираше клиенти за "другата работа". Прикриваше истинската си дейност, а когато закъсаше за пари, се изявяваше като стопаджийка. Набележеше някой и му пускаше, а после пишеше жалби до полицията, че еди-кой си е искал да я изнасили. В махалата и знаем номерата. Няколко големци пропищяха от любовта й – то не бяха бременности, насилвания. Абе, беля работа", коментира съгражданин на напористото момиче, което вече е прехвърлило 30 г.

За да провери достоверността на твърденията, репортер на "Уикенд" се свързва с култовия Недялко от първия сезон "Биг Брадър", който също е от Ямбол и знае всички яки клюки в града.

"Ох, не ме питайте! Заради това момиче съм ходил няколко пъти в полицията. Викали са ме заради 4-5 популярни лица, сред тях и изпълнители, гостували в моето заведение и хотел. Обяснявал съм, че те не са я изнасилвали и че дори секс като секс не е имало. Цял Ямбол я знае нашата Блашка. Трите й имена са Блашка Цакова Бонбонова. Много от местните роми тук се казват Бони или Мечо. Тя е от рода на Бонитата.

За мен е черна точка, не искам дори да се допирам до нея. Кълне, по едно време си пускаше и обяви, че разваля магии – правеше се на врачка. Ходи от конкурс на конкурс, това й е заниманието. Жалко, че изложи града ни в "Ергенът", че не знае кой е Иван Вазов. В романтично предаване си събу гащите, просто хей така. Никакви обноски, никакво образование. Отдавна съм престанал да контактувам с нея.

Още отпреди 10 години съм я отписал, когато с Лео и с бат Сали бяхме рекламни лица на "Будоар". Преследваше всички ни. Жалко, че не влага изкараното в образование, а чака на готово някой богат чичко да й оправи живота. Много негативен човек, свръхамбициозна е от малка, но с желание да се развива в определена област", разказва популярният ямболец.



Още по темата: общо новини по темата: 3610
04.10.2022 »
24.09.2022 »
21.09.2022 »
18.07.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
предишна страница [ 1/602 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Решения на Общински съвет Варна
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Парламентарни избори 2024
Матури 2023 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: