Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Умна игра с кеш-аут и Betway Bonus
Автор: Екип Varna24.bg 11:46 / 25.03.2022Коментари (0)487
©
Мнозина от вас сигурно са се сблъсквали с изживяването да загубят залог в последната минута, дори когато са направили всичко точно както трябва. Разгледали са всички статистики, проучили са цялата информация, всичко е вървяло добре почти до края и изведнъж всичко се сгромолясва. Сценарий, който бе добре познат, а в продължение на много години играчите са нямали възможност да направят нищо друго, освен да се надяват на най-доброто. Но повече от 10 години имаме възможност да се възползвате от чудесната опция Кеш аут, която ни спестява именно това ужасно преживяване печалбата да се превърне в загуба. А това е опция, от която може да се възползвате и в новата бетинг платформа у нас благодарение на най-популярния betway bonus. Ако сред вас има потребители, които още не са я използвали, бързаме да ви уверим, че е добре да я включите в играта си.

Целта на функцията Кеш аут е да премахне напрежението и обратите в залозите в последната минута. Функцията е много проста. Още от секундата, в която поставите залога си, имате възможност да използвате Кеш аут. Тоест, имате шанса да приключите залога и да получите парите си. Затварянето може да се използва и в друг вариант – ако сте поставили залог преди началото на срещата, но усещате, че сте направили грешка, можете да използвате Кеш аут и да си върнете парите, които сте заложили, като при въпросния Betway Bonus не е пълната сума, но по-голямата част от нея.

Кога е удачно да затворим залог?

Както всички други елементи от залагането, тази опция също е зависима от късмета. Ако изберете да активирате Кеш аут, когато отборът ви е повел с малка преднина, а после отборът увеличи своя аванс, тогава всъщност сте пропуснали възможността да направите малко по-голяма печалба. Или пък е възможен и друг сценарий – да кажем, че избраният от вас отбор губи и използвате Кеш аут, за да минимизирате загубите, но изведнъж вашият отбор успява да обърне резултата и да излезе напред – и ето че има за какво да съжалявате.

Вземете под внимание, че Кеш aут важи за единични, множествени и системни залози. Опцията е активна на залози преди мач и на живо, но не важи за Залози за победа/място. Често задаваният въпрос е защо трябва да спрете залога си с Кеш аут. Например, срещите вървят зле – ако това е така, тогава спирането на залога ограничава загубите ви. Ако видите, че срещите не се развиват по най-добрия начин, тогава можете да спрете залога, да получите част от заложената сума и да ограничите загубата си, вместо да пропилеете всичко, което сте рискували. Друг вариант - познали сте почти всички срещи правилно и очаквате резултата само от една игра. Но често се случва точно последната среща да ви провали. Ако това се случи, тогава пропускате вероятността да вземете добри пари и губите залозите си. Ала в този случай отново можете да се спасите с Кеш аут опцията.

Колкото и удобна да изглежда, затваряне на залог има някои недостатъци. В повечето случаи нямате яснота около това дали за дадено събитие ще има наличен кеш аут в по-късен етап. Това може да обърка плановете ви в определени моменти. В определен момент, затварянето на залога може да ви постави в ситуация, в която, ако сте изчакали края на събитието, сте можели да спечелите пълната печалба. Това е твърде относително и макар да го считаме за недостатък, изборът за кеш аут е изцяло ваш.

Трябва да запомним една много важна подробност – по-високите коефициенти никога не означават, че задължително ще спечелим. Запомнете, че все пак ще се наложи да използвате спортни прогнози и анализи, да следите спортните новини и да бъдете внимателни. Все пак Betway ви дава супер бонус и шанс за забавление, но преди всичко трябва да бъдете отговорни към вашата игра и направените залози.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Живомир Добрев, "Комодор" (Варна): България може да влезе в Топ 10 на ватерпола в Европа!
Футболисти на Спартак Варна вдъхнаха кураж на свой съотборник
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: