Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Водеща на Нова ТВ се стопи, свалила е близо 15 килограма
Автор: Екип Varna24.bg 11:56 / 28.03.2022Коментари (0)1091
©
Диана Найденова е успяла доста бързо да свали поне 15 килограма, забелязаха нейни колежки. Водещата изглежда далеч по-слаба и по-стройна отколкото беше доскоро. Говори се, че е правила житния пост на Петър Дънов и така успяла да се втали. 

Прави впечатление, че промяната във външния вид на Диана Найденова е настъпила съвсем наскоро. Тя съвпада с периода, в който родните звезди, а и много обикновени хора, се подлагат на житния режим. Според него поне десет дни единствената храна, която се приема, трябва да бъде 100 грама пшеница, три ябълки, три лъжички мед и девет ореха. Освен това се спират цигарите, алкохолът, кафето и всички чайове без билковите. При толкова символично количество храна отслабването е светкавично, а най-много килограми свалят най-пълните.

Според запознати, Диана Найденова се е подложила именно на този режим на хранене. Освен, че с него се стопяваш, се твърди, че бил добър и за здравето, защото прочиствал идеално целия организъм. При водещата от Нова тв ефектът поне върху външния вид изглежда добър. Миналата седмица тя се появи в ефир в много по-добра форма от тази, в която зрителите са свикнали да я виждат. Ако продължава да слабее така, скоро ще може да влезе в категорията на най-стройните си колежки в телевизията.

Диана никога не се е славела като фина дама, но през по-голямата част от кариерата си е била съблазнителна и харесвана жена. Това се промени преди няколко години, когато започна ударно да дебелее. Имаше момент, в който видимо гонеше 100 килограма и продължаваше да наедрява. Първо се заговори, че взима медикаменти с надежда да забременее, а след това – че страдала от проблеми с щитовидната жлеза. Известно е, че при тиреоидит на Хашимото килограмите се трупат буквално от въздуха, тъй като метаболизмът става много бавен. Прави впечатление, че Диана не веднъж е отсъствала от своя проект "Карай направо" в Нова телевизия. Миналата седмица, когато гост в предаването бе Деница Сачева, Найденова беше на екран, но седмица по-рано например мястото й бе заел колегата й Методи Владимиров. Говори се, че причината за отсъствията й са нейните здравословни проблеми.



Още по темата: общо новини по темата: 3610
04.10.2022 »
24.09.2022 »
21.09.2022 »
18.07.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
предишна страница [ 1/602 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бум на коклюш в България
Зърнената сделка
Парламентарни избори 2024
Задържаха журналиста Димитър Стоянов
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: