Разпуснаха съдийската комисия

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (8)
15:58 / 14.12.2009
1583
Всички членове на съдийската комисия начело с председателя Димо Момиров бяха освободени заради несправяне със задълженията. Решението е на изпълкома на Българския футболен съюз, който се събра на извънредно заседание днес. Засега не е обсъждано кои ще бъдат новите членове на комисията, както и кой ще заеме мястото на варненския й ръководител.

Съдийските бригади, ръководили осминафиналните срещи за купата на България „Черно море“ - „Левски“ (4:1) и ЦСКА - „Литекс“ (1:0), са със спрени съдийски права за неопределено време. По време на заседанието в близост до сградата на БФС на улица "Иван Асен II" бяха и около 50 привърженици на „сините“.
"Вдигнахме парите на съдиите, за да се не се говори за финансови взаимоотношения между тях и клубовете. Това са добри неща, но реферите се успокоиха прекалено много. Дадохме шанс на сегашната комисия. Те можеха да се защитят, правиха пресконференции. Грешките обаче останаха. На 18 януари ще се съберем и ще решим какъв ще е съставът на новата съдийска комисия. Това не е лесен въпрос, защото всички трябва да са били съдии", каза президентът на БФС Борислав Михайлов.

"Съдийството се нуждае от повече доверие. Не съм свалил доверието си от хората в досегашната комисия. Решението е на всички членове на изпълкома, не е еднолично. Слава Богу, че по празниците няма мачове. Значи, че няма да има и проблеми", добави президентът


Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).