Стоичков: "Червена" България се срамува няколко дни преди финала с Левски

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:32 / 02.05.2022
790
Братът на легендата на ЦСКА и акционер в ЦСКА – Христо Стоичков – Цанко, се изказа много остро относно обстановката в клуба. Повод за неговите думи е тежкото поражение с 0:5 от Лудогорец в Разград.

"Армейци, лошото тепърва предстои. След като таралежите удостоиха гела да си направи кефа, остава да излезем по същия бездушен начин и във финала срещу Левски, за да завършим сезона по план на г-н Заможния и ко. Излиза Мистър Алън и ми казва: "Нямам състав и дълбочина“, ми то Младенов същото говореше, докато Алън беше баш Директор и Съветник на Дани и татко му… Ще ми се оправдават с младите момчета, дето пет години ги пращат по Ловеч и Перник, за да може Стойкас да води инвалидите от предградията на Париж и Сао Пауло.

Червена България се срамува няколко дни преди финала с Левски… Да треперим от поредната подигравка. Да приключва тази поредна скапана година, да излиза Ганчев да каже занимава ли му се, държат ли го насила с едни папки в прокуратурата на трупчета и да се знае.

По-хубаво във В група, но с пълен стадион и армейски дух, отколкото това унижение спрямо клуб, ценности и история“, категоричен бе Цанко Стоичков във Фейсбук. Той нападна остро и "Всички бизнесмени от прехода“.

"Докарали ми Ива Уорьн за маркетинг директор, дето я изгониха от Пирин… Пълна подигравка всеки Божи ден (и за това БФС са виновни сигурно). Падаме с 0:5 и приключваме без нито един картон – показателно колко хъс има и каква е атмосферата в целия клуб.

На Йомов жена му пее с повече желание, отколкото тоя отбор има, за да защитава червената фланелка!“, гласи част от публикацията на Цанко Стоичков, цитиран от "Тема спорт“.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).