Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (3)
Благотворително бягане с големи награди очаква Варна на 28-ми май
Автор: Пламена Николова 17:42 / 05.05.2022Коментари (0)774
©
На 28-ми май (събота) ще се проведе третото издание на благотворителното бягане Dentaprime Runcity в град Варна. Всички начинаещи ентусиасти и любители на бягането могат да предизвикат себе си и да участват в томболата за големите награди. За всеки бягащ, Дентапрайм заедно с местни и чуждестранни партньори ще дарят по 5 лв за новия терапевтичен център на фондация Карин Дом.

“Имаме нужда от подобни инициативи, които възпитават не само тялото, но и сърцето! Благодаря от сърце на Дентапрайм,че избраха Карин Дом и обзавеждането на новия терапевтичен център като кауза на тазгодишното благотворително бягане!" - споделя г-жа Борислава Черкезова, изпълнителен директор на фондация Карин Дом.  

Събитието е традиция, посветена на здравето и активния начин на живот, и се организира от стоматологична клиника Дентапрайм Варна съвместно с iRun. След две години пауза, поради пандемичните условия, участниците могат отново да се насладят на дългоочакваното събитие безплатно. В предишните издания на Dentaprime Runcity се включиха участници не само от Варна и България, но и от съседни държави - Румъния и Сърбия, като тази година организаторите ще посрещнат още по-голям брой бегачи, превръщайки събитието в едно незабравимо изживяване. 

В благотворителното бягане могат да се включат желаещи от всички възрастови групи, а за целта са предвидени различни дължини в четири дисциплини: 400 м, 2 км, 5 км и 10 км. С цел да мотивират повече хора да спортуват и да водят здравословен начин на живот, Дентапрайм и партньори са предвидили атрактивни награди: почивка на остров Мавриций, почивка в Анталия и посещение на Дисниленд. Големите награди, както и още редица предметни награди, ще бъдат раздадени на томбола, за да дадат равен шанс на всички участници, без значение от спортната им подготовка. За да се поддържа духа на участниците и гостите на събитието, Dentaprime Runcity включва множество съпътстващи забавления и дейности - музика, загрявка преди старта, уроци по зумба и Strong на живо, йога, детски игри и многобройни изненади.  

Всички желаещи могат да се запишат за участие на официалната уеб страница на събитието.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Огнени битки и шест бързи мача на SENSHI 21 във Варна
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Андрей Рубльов за Григор Димитров и Роджър Федерер: Легенди
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович
Любопитно! Не футбол, а баскетбол сякаш са мачовете от АМФЛ-Варна
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: