Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Благой Георгиев: Дали ще предлагам брак, дали съм сгоден, дали вече съм се оженил, това касае само мен и човека до мен
Автор: Екип Varna24.bg 16:12 / 06.05.2022Коментари (2)1265
©
Бившият национал на България Благой Георгиев излезе с официално изявление до БТА по повод последната поредица от публикации, касаещи личния му живот.

Той в момента работи по нов проект, свързан с футбола и пожела да внесе яснота по всички въпроси, накърняващи имиджа му. В доста "жълти медии“ се тиражира, че има финансови проблеми и дори е фалирал, което няма нищо общо с истината.

Полузащитникът c 50 мача и 5 гола за България, недоумява и защо личният му живот предизвиква толкова засилен интерес.

"На всички, които твърдят, че съм фалирал, искам да кажа: "Не знаех, че имам толкова "счетоводители", които ми наглеждат сметките. Явно обаче гледат други банкови сметки, а не моите, защото тотално бъркат. Нямам финансови проблеми и който твърди обратното, може да ми се обади. Уточнявам, че негативните публикации по мой адрес не ми влияят, но шокират мои партньори в различни начинания, тъй като не са запознати с детайлите".

Той добави, че е спечелил едно дело за клевета в съда, а съвсем скоро очаква да излезе в негова полза още едно подобно решение, отново срещу "жълт" вестник.

"Една "медия", за която лъжата е над всичко, вече е осъдена. Съвсем скоро още една такава ще разбере колко струва постоянното и безпричинно очерняне на името ми. Знам, че това няма да са последните публикации по мой адрес от този род и с подчертана негативна окраска. Но донякъде е и добре, защото после благодарение на българския съд, такъв тип публикации ми носят неочаквани финансови постъпления".

"Всеки, който се интересува от футбол, е запознат с кариерата ми и знае в кои първенства и в кои отбори съм играл. Финансовите параметри в тези първенства също не са тайна в широки граници. В живота си съм доказал, че не съм комерсиален и няма и да бъда. Напротив, дарявал съм за благородни каузи, и продължавам да го правя. И никога не съм избирал хората в обкръжението си според техните финансови възможности. Крайно нелепо и грозно е да се правят внушения за семейството на приятелката ми. Още повече, че тези публикации нямат нищо общо с истината.

"А дали ще предлагам брак, дали съм сгоден, дали вече съм се оженил, това касае само мен и човека до мен. Моля всички доброжелатели да спрат да се ровят в моя живот и да се постараят да направят нещо смислено със своя. Има толкова добри каузи, които чакат помощ. Включете енергията си там. На обикновените потребители на социалните мрежи, които ми лепят свотие присъди, искам да припомня, че всеки има право на мнение, но накрая само Господ ни съди всички".

Благой Георгиев обясни, че в момента е в процес на подготовка на нови проекти и съвсем скоро ще обяви с какво се занимава.

"Целият ми живот е свързан с футбола и така ще бъде сигурно винаги. И в момента се занимавам с дейности, свързани с футбола. Няма да влизам в детайли, но който ходи на мачове в Сърбия и Гърция, може да ме види на някои стадиони или тренировъчни терени в тези страни", заяви накрая Георгиев, който сложи край на кариерата си през 2017-а година като играч на руския ФК Оренбург.



Още по темата: общо новини по темата: 3610
04.10.2022 »
24.09.2022 »
21.09.2022 »
18.07.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
предишна страница [ 1/602 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Есмер, баща и и Златка харесаха този пост на татуирания.. Дано само мадамата се осъзнае по-скоро...
+1
 
 
Михай цървул. Кво ме еВе за боклуци като вас
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бюджет 2024
Интегриран градски транспорт на Варна
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: