Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Румен Радев посече Ути Бъчваров
Автор: Екип Varna24.bg 11:47 / 18.05.2022Коментари (0)3627
©
Изминалият уикенд беше изпълнен с безброй спортни събития в столицата и вечното дерби ЦСКА София – Левски далеч не е единственото, събрало хиляди на Национален стадион "Васил Левски“. 

Тази събота на терена се проведе и уникалният по рода си турнир по лека атлетика "Купа на президента“, организиран от СК "Приорити спорт“ с домакин Магдалена Христова. Той е част от инициативата "Спортувай с президента“, в рамките на която държавният глава окуражава физическата активност на българските деца и младежи чрез извънучилищни спортни занимания и алтернативни форми за физическо възпитание. Именно тук президентът Румен Радев се натъкна на Ути Бъчваров и побърза да го посече с думи още през първите секунди на тяхната среща, пише сайтът "Топ новини".

Както добре знаете, в края на април любимият кулинарен водещ на България се закани да отслабне с 25 килограма по повод 25 години проект "Вкусно“ в ефира на Българска национална телевизия. Готвачът вече е сред редовните посетители на стадиона, а личната му треньорка и организатор на събитието, Маги Христова, не го жали в борбата му с излишните килограми. Двете дъщери на Ути също са нейни възпитанички и бяха едни от най-малките участнички в спортния турнир, които към момента бягат по-бързо от баща си.

Малко след като пусна видео от старта на състезанието в официалния си профил във Фейсбук, Ути се сблъска с известния с любовта си към спорта и добрата спортна фигура президент на Република България Румен Радев. Разбирайки за желанието на кулинаря да се раздели с някой друг килограм, държавният глава веднага го посече с думите "Не, не... По-добре недей – това е твоят чар!“. Хилядите фенове на Ути в социалните мрежи веднага се разделиха на два отбора – такива, които подкрепят вечно усмихнатия водещ в начинанието му да стане атлет и други, които са на страната на президента Радев, че именно в този му облик се крият неговите чар и красота.

Смеейки се на създалата се ситуация, двамата останаха до края на състезанието по лека ателтика, събрало над хиляди деца и техните родители, които ги подкрепяха. Спортният тест бе предназначен за оценка на общата физическа годност и е цялостна програма за мотивация и физическо възпитание на децата, състояща се в упражнения като скок от мяст, хвърляне на топка, лицеви опори, коремни преси, бягане на 400 м и др. Постигналите най-високи резултати бяха удостоени със специални награди, подаръци и званието "Млад спортист“ на церемония в Администрация на Президента. 

Дали думите на президента Румен Радев са разколебали готвача по пътя му към съвършената фигура, предстои да разберем. Затова следете официалните профили на Ути Бъчваров във Фейсбук и Инстаграм, където може да дадете своя глас "за“ или "против“ извавайването на стройна фигура от кулинарния водещ.



Още по темата: общо новини по темата: 3610
04.10.2022 »
24.09.2022 »
21.09.2022 »
18.07.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
предишна страница [ 1/602 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Лято 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Газови доставки
България в еврозоната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: