Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Мачът ЦСКА-София - Ботев (Пд) под въпрос
Автор: Екип Varna24.bg 16:20 / 19.05.2022Коментари (5)500
© Фейсбук
Една от гредите на стадион "Българска армия" бе унищожена само няколко часа преди двубоя между ЦСКА и Ботев (Пловдив). Снимката беше разпространена в социалните мрежи. Това се случва четири дни, след като "армейците" загубиха финала в турнира за Купата наБългария. Известно е, че Левски победи с 1:0 е грабна отличието.  От "червения" клуб трябва да реагират много бързо и по спешност да поставят нова врата, за да може да се играе мачът тази вечер. Очаква се това да се случи съвсем скоро и срещата да се проведе по план.

По-рано днес ръководството на ЦСКА-София е поискало от полицията да утрои охраната на стадиона в Борисовата градина и периметъра около него съоръжението в часовете преди и след двубоя с "канарчетата". Двубоят от Първа лига е от 18:00 часа. 

Припомняме, че след края на финала на 15 май неизвестни лица са вилняха на стадион "Българска армия", който е в непосредствена близост до "Васил Левски". Спортният журналист Станил Йотов тогава разпространи снимка, на която се виждат изпочупените стъкла на офисите пред сектор "А" на "Армията", както и на вратата, водеща към съблекалните.

Няколко часа по-късно организираните привърженици на ЦСКА от фенската фракция "Офендърс" излязоха с публикация на своята страница във "Фейсбук".

"Така, господа "заможни" и успешни управленци, изглеждат характера, волята и желанието за победа. Неща, за които очевидно сте прекалено дребнички. Благодарим на всеки един присъствал днес. На всяко едно червено сърце, което направи така, че "Сектор Г" отново да спечели битката по трибуните и да защити достойно своето име. Само ЦСКА!"

Още по темата: общо новини по темата: 5
01.06.2022
02.05.2022
07.02.2022
26.11.2021
12.11.2021






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Смело слагайте за индианите, после да не кажете, че не съм ви казал.
+1
 
 
Селските по традиция печелят срещу силни съперници само, когато за съперниците им мача е безсмислен. Днес е един от тези случаи.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Илиан Илиев е най-добрият треньор в България
Футболист на Левски с най-красивия гол за 2023 година
Григор Димитров със сигурност се изкачва в световната ранглиста
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Георги Тошев за Гонзо: Спечели човек, овъртолен в схеми, със семпла кариера и нечленоразделна реч
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: