Турнир по футбол за купата на Район "Владиславово" се превърна в празник

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
08:53 / 20.05.2022
1025
Турнир по футбол за купата на Район "Владислав Варненчик" се проведе между отбори от училищата в Района, научи Varna24.bg от споделен коментар и снимки от кмета на района Николай Костадинов.

"За пръв път турнирът се провежда в новия ни спортен комплекс. Надпреварата беше оспорвана, а отборите добре подготвени и доста равностойни, но както във всяко състезание и тук имаше победител.

Финалният мач завърши на равно в редовното време и се стигна до изпълнение на дузпи, а шампион на Района стана отборът на ОУ "Свети Патриарх Евтимий"- честито на заслужилия победител!

Попитах децата: Харесвали ви съоръжението? Отговорът беше звучен: Дааа! А използвате ли го по предназначение? - попитах отново, а децата в един глас: Всеки ден! Удовлетворението е голямо - все едно си сбъднал мечта! Благодаря на Дирекция Спорт при Община Варна и на ОП "Спорт - Варна" за помощта и добрата организация! Благодаря и на участниците за честната игра, борбеността и спортсменството, което показаха на терена! Беше празник!", сподели Николай Костадинов.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).