Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Трудно ще я познаете! И сега е хубава, но преди операцията бе по-чаровна
Автор: Екип Varna24.bg 14:37 / 25.05.2022Коментари (0)1017
Моделът Александра Богданска, която е и един от най-успешните инфлуенсъри у нас, ще разкрие за пръв път в телевизионен ефир своята истина за раздялата със съпруга й Даниел Петканов и през какво минава тя след развода. Това ще се случи в предаването "Търси се“ тази неделя.

Двойката е една от най-обсъжданите в публичното пространство. Водещите Меги и Нели ще предразположат Александра да разкаже много съкровени преживявания и емоции. Алекс ще сподели, че раздялата й с Дани е била шок за нея: "Просто дойде и ми каза, че вече е достигнал предела си и иска да се разведем. Наистина не съм го очаквала, защото Дани никога не ми е казвал какво му тежи в нашата връзка“.

Моделът ще разкаже и през какво е преминала след тази новина – гняв, разочарование и прошка. В предаването ще се включи и синът на семейството – 3-годишният Габриел.

"Синът ни е една седмица при мен и една седмица при Дани. Когато е при мен, аз изцяло му се отдавам и не поемам други ангажименти, а когато го няма, гледам да свърша максимално много работа“, разказва Алекс.

Много емоционално тя ще посрещне и видеото с нейния баща Милан, който за пръв път говори за дъщеря си и отношенията със съпруга й. Той ще опише Алекс като най-позитивния човек, когото познава. При думите на Милан, че е до нея и винаги ще я подкрепя с бащината си обич, Алекс няма да скрие сълзите си.

Другата изненада в епизода ще бъде братът на Алекс, който също се казва Милан. Тази година той е абитуриент, а сестра му ще бъде негова дама на бала. С откровено интервю ще се включи и най-добрата приятелка на моделката – Катя от Благоевград, която е била плътно до нея в най-тежките й моменти.

Меги и Нели са подготвили и много изненади за Алекс, сред които среща с писателката Ваня Щерева и моделът Евелина Чоева. Какви предизвикателства ще получи тя от своите най-близки хора и каква е посоката на новия й живот, ще разберете в новия епизод на "Търси се“.

Припоммняме, че семейство Петканови буквално загуби стария си облик чрез ринопластиките, които си направи в Турция. Шокиращата промяна се видя по време на участието на Дани и Алекс в "Шоуто на Николаос Цитиридис" през октомври миналата година.



Още по темата: общо новини по темата: 3610
04.10.2022 »
24.09.2022 »
21.09.2022 »
18.07.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
предишна страница [ 1/602 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Катастрофи в България
План за възстановяване и устойчивост на България
49-ото Народно събрание
Стрелба в Москва
България в еврозоната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: