Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (3)
Черно море: От Левски не са ни питали за Миро Манолов
Автор: Екип Varna24.bg 18:32 / 24.12.2009Коментари (3)944
© Михаил Дечев
Няма официално запитване от Левски за нападателя на Черно море Мирослав Манолов, пише "Фокус", позовавайки се на пресслужбата на варненския клуб. Както е известно, вчера в медийното пространство се появиха слухове, че Левски ще закупи голмайстора на варненци през зимната пауза. От ръководството на Черно море категорично опровергаха информацията, че Манолов ще премине в състава на Левски. Манолов има дългосрочен договор със зелено-белите и смята да го изпълни.
След Нова година ще стане ясно, дали варненци ще привлекат алжирския футболист Софиене Заабуб. Той беше на проби в тима през миналия месец и игра в една среща за дублиращия отбор. Наставникът Велизар Попов все още не е взел окончателно решение за Заабуб, но трансферът остава открит.
В същото време стана ясно, че Георги Илиев води в анкетата за футболист на Черно море за 2009 година. Капитанът на „моряците” е събрал 250 гласа към този момент. На второ място остава Александър Александров – Алекс с 229 гласа. Трети е Мирослав Манолов със 73 гласа, а след него е Даниел Георгиев с 56 гласа. До момента в анкетата са дали вота си 732 души. Гласуването продължава на официалния сайт на клуба до 24:00 часа на 31 декември.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Това да дадем Миро на витошарските агенти на Държавна сигурност или където и да е в България ще е най-голямата глупост и направо ще ни разбие отбора,нещо като контузията на Данчо Юруков.Миро е най-добрия нападател в България,не голмайстор,а нападател.Много креативен в атака,подвижен,бърз,мощен физически,много борбен и върши много много работа за отбора тормозейки защитата на противника постоянно,гони всяка топка,всеки пас между тях до дупка.На Миро му трябва партньор в атака,някой таран от типа на Спалевич,но за пускане на Миро-дума да не става просто.Е,ако има оферта от западноевропейски клуб е друго вече,макар,че напускането му ще се отрази много негативно.
0
 
 
Миро си е много добре при нас.Говедата ще го затрият ако отиде да играе при тях.Трябва му още един нападател до него и ще се разгърне още по-добре в атака.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: