Черно море: От Левски не са ни питали за Миро Манолов

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (3)
18:32 / 24.12.2009
945
Няма официално запитване от Левски за нападателя на Черно море Мирослав Манолов, пише "Фокус", позовавайки се на пресслужбата на варненския клуб. Както е известно, вчера в медийното пространство се появиха слухове, че Левски ще закупи голмайстора на варненци през зимната пауза. От ръководството на Черно море категорично опровергаха информацията, че Манолов ще премине в състава на Левски. Манолов има дългосрочен договор със зелено-белите и смята да го изпълни.
След Нова година ще стане ясно, дали варненци ще привлекат алжирския футболист Софиене Заабуб. Той беше на проби в тима през миналия месец и игра в една среща за дублиращия отбор. Наставникът Велизар Попов все още не е взел окончателно решение за Заабуб, но трансферът остава открит.
В същото време стана ясно, че Георги Илиев води в анкетата за футболист на Черно море за 2009 година. Капитанът на „моряците” е събрал 250 гласа към този момент. На второ място остава Александър Александров – Алекс с 229 гласа. Трети е Мирослав Манолов със 73 гласа, а след него е Даниел Георгиев с 56 гласа. До момента в анкетата са дали вота си 732 души. Гласуването продължава на официалния сайт на клуба до 24:00 часа на 31 декември.


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).