Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Срам и в дебюта на Гонзо! Не успяхме да бием Гибралтар!
Автор: Стойчо Генов 23:47 / 09.06.2022Коментари (1)745
©
България записа нов срамен мач в новото издание на турнира Лигата на нациите. Нашите се изложиха и не успяха да победят като гости футболното "джудже" Гибралтар в третия си двубой от Група 4 на Лига “С". Срещата завърши 1:1.

Георги Минчев (45+1) се разписа за България, а Лиъм Уокър (61-дузпа) бе точен за домакините. Двубоят бе официален дебют на Георги Иванов - Гонзо като временен селекционер на представителния ни тим.

Така България има вече актив от 2 точки, но остана на трето място във временното класиране. В другия мач от нашата група Северна Македония загуби като домакин на Грузия с 0:3. Комшиите са с 4 точки, а лидер е Грузия с пълен актив от 9 т.

Първото чисто положение за българите дойде в 16-ата минута. Капитанът Георги Миланов подаде към Мартин Минчев, който засече с глава, но вратарят на Гибралтар изби в корнер.

В добавеното време на първата част нашите откриха резултата. След грешка в защитата на домакините Георги Миланов напредна по десния фланг. Последва центриране към вратарското поле, където Георги Минчев засече с глава за 0:1. Това бе първи гол с екипа на България за бившия нападател на Локомотив (Пловдив), който сега играе в латвийския ФК Рига.

В 59-ата минута Лиъм Уокър изпълни пряк свободен удар за Гибралтар. Топката рикошира в стената и излезе в корнер. След намесата на VAR обаче съдията отсъди дузпа, тъй като Андриан Краев бе играл с ръка. Точен от бялата точка бе Лиъм Уокър, който вкара за 1:1.

България игра в състав:

Светослав Вуцов, Едисон Йорданов, Петко Христов, Божидар Чорбаджийски, Виктор Попов, Адриан Краев, Филип Кръстев (83- Атанас Илиев), Георги Миланов, Мартин Минчев (71- Кирил Десподов), Илиян Стефанов (71- Тодор Неделев), Георги Минчев.

Още по темата: общо новини по темата: 145
10.01.2024
20.11.2023
19.11.2023
16.11.2023
16.11.2023
16.11.2023
предишна страница [ 1/25 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Отдавна няма значение, кой е треньор на отбора. Футболът ни е олицетворение на държавата. Няма бази, няма стадиони , няма треньори, има корупция и наши и ваши. Треньорите в школите работят за смешни заплати. Държавата не прави нищо за всичко това, а хората, които се захващат с футболните клубове го правят с корестни цели, а не за да развиват даден клуб. Как да имаме качествени играчи? Невъзможно е.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Илиан Илиев е най-добрият треньор в България
Футболист на Левски с най-красивия гол за 2023 година
Григор Димитров със сигурност се изкачва в световната ранглиста
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Георги Тошев за Гонзо: Спечели човек, овъртолен в схеми, със семпла кариера и нечленоразделна реч
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: