Горе главите, момчета! Дузпи лишиха България от първи финал в голямо първенство

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
22:44 / 10.06.2022
656
България бе на косъм за първи път в своята футболна история да играе финал от голямо първенство. Нашите момчета изиграха впечатляващ мач срещу най-добрия отбор в света - Румъния, но отстъпиха след дузпи в полуфинал на европейското първенство по мини футбол. Шампионатът на Стария континент се провежда в словашкия град Кошице.

България изигра равностойни 50 минути срещу румънците и редовното време завърши 0:0. След това нашите пропуснаха последната 4-а дузпа, докато съперникът ни бе безпогрешен при ударите от бялата точка.

Така след 3:4 България ще играе утре вечер от 19,00 часа в мача за третото място срещу тима на Казахстан.

"Сега е моментът да ви благодарим, момчета! За невероятните емоции, за хъса и желанието, което показахте. На целия организационен и треньорски щаб за усилията! Направихте целия народ горд! Приказката не е свършила, тя сега започва", написаха по този повод от Българската асоциация по мини футбол.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).