Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Родни звезди пропищяха от онлайн измами с тяхното име
Автор: Екип Varna24.bg 14:40 / 12.06.2022Коментари (1)1154
©
Имената на родните ни звезди все по-често биват забърквани в онлайн измами. Голяма част от фолкизпълнителките стават жертва на реклами за хапчета за отслабване, без да подозират, че такива изобщо съществуват. Последната изпатила си от подобна схема за печелене на пари се оказа Деси Слава.

Но преди по-малко от година и Преслава си изпати си от подобна схема за печелене на пари. Тя беше забъркана във фалшива реклама, в която се презентираха почти магичните свойства на хапчета за отслабване. Илачът се превърна в хит в мрежата и се разпродава за отрицателно време, информира "Телеграф".

Преслава мълча дълго време, но реши да покаже истината. В профила си в Инстаграм певицата реши да разкрие истината за нелепата история. Във фалшиво интервю Преслава споделя каква е тайната й за отслабване. В него тя казва също, че благодарение на напитката е успяла да се отърве и от упоритото акне, от което страдала с години. Истината се оказа коренно различна. Преслава няма нищо общо с хапчетата за регулиране на теглото. "Старая се да се храня здравословно, повече разходки. Тук бих искала да кажа, че не използвам продукти за отслабване и не съм рекламирала подобни“, уточнява певицата.

Колежката им Емилия пък пропищя от фалшива томбола. Поредна схема, от която недоброжелатели искат да изкарат бързи и нечестни пари. Те използват имената на популярните звезди, за да ги накарат да си дадат личните данни, уж участвайки в някакви измислени томболи. "Внимание. Не обръщайте внимание на съобщения и live чатове от профили с моето име (или подобни на моето) и моите снимки. Това не съм аз и не е изпратено от мой профил. Фалшиви са. Всички клипове и съобщения, свързани с пари и големи суми, са измама. Нека всеки, който попадне на нещо подобно да докладва профила незабавно", алармира светкавично тогава певицата. През последните седмици в същия капан паднаха и други популярни личности, сред които Никол Станкулова, Григор Димитров, Слави Трифонов и т.н.

Лицето на обичания роден актьор Юлиан Вергов е използвано за реклама на биткойн, без той изобщо да подозира за това. "Измама е. Правихме някакви постъпки със Сашо Кадиев. Опитвахме всякакви варианти, но не може по никакъв начин да го спрем това нещо“, заяви пред "Телеграф“ актьорът. Въпросните мошеници ползват сървъри от различни точки на света и не могат да бъдат намерени, което се оказва и препъникамък за нашите звезди, защото те не могат да заведат дело. 

Интересен факт е и че самият Вергов не може да види измамата със собственото си лице. "Аз, като вляза през мойто IP, и никога не ми излиза тази реклама. Пробвал съм. Дори когато ми пратят линк или скрийншот, аз като отворя и не излиза“, не крие възмущението си родната звезда и допълва: "Това е грандиозна измама, от която аз много страдам. Защото ми пишат хора, питат ме къде да инвестират и аз какво да им кажа?! Отговарям им, разбира се, обяснявам им, че нямам нищо общо. За съжаление това е положението“. Той е категоричен, че никой никога не го е търсил за съгласие. "Не, абсурд. Аз не бих се навил на такова нещо“, заяви Вергов.

Жертва на същата схема се оказа и фолкпевецът Илиян с интерв', което не е давал. "Това, което прочетох, е абсолютна лъжа. Не съм давал никога подобно интервю. Моя фенка ми изпрати въпросната реклама и останах силно изненадан. Благодаря на момичето, иначе нямаше и да разбера. Стана ми много кофти, че замесват името ми с това да насърчават хора да влагат парите си в биткойни“, категоричен е изпълнителят на хита "Името ти“. 

Илиян твърди, че винаги си е изкарвал парите с музика и му е обидно, когато вижда подобни измами. "Не съм аз човекът, който ще дава съвети как да си управляват финансите. Всеки има право на личен избор. Затова искам да кажа на всички да не вярват на подобни реклами, в които замесват името ми. Цял живот съм си изкарвал парите с честен труд и с дарбата ми, дадена от Бог, а именно да пея“, допълва певецът.

Фолкпевицата Бони не остана незабелязана и от измамниците и те се опитаха да припечелят пари на нейн гръб, като забъркаха името й в порочната схема. "Откраднаха самоличността ми. Това са престъпни групировки, които се намират в Африка. Под формата на игри примамват хора да се регистрират в дадени сайтове. Така те взимат информация за сметките им", разказва в студиото на "Събуди се" певицата. За щастие изпълнителката рано даде гласност на случващото се и призна, че искрено се надява пострадалите от схемата да са минимален брой.



Още по темата: общо новини по темата: 3610
04.10.2022 »
24.09.2022 »
21.09.2022 »
18.07.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
предишна страница [ 1/602 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Сподели какво ново....
на 12.06.2022 г.
0
 
 
Ако това са ни звездите - втасали сме я. В момента треторазрядните порнозвезди от Тайланд имат по-големи дарби от тия по-горе..
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Природни стихии
Избори в Турция
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Евроизбори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: