Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Най-горещите изневери в родното светско пространство
Автор: Екип Varna24.bg 10:11 / 13.07.2022Коментари (1)1511
©
Най-горещите изневери в родното светско пространство остават такива не повече от месец. Напоследък между българските звезди се оформят толкова сложни многоъгълници, че и най-печеният ВИП хроникьор едва успява да им хване края. И това си има обяснение, защото героите в тези love-сторита са му "отпуснали края" като за световно. 

Има обаче критерии за изневери, на които нашенските хай персонажи никога не изневеряват - богатство и популярност. Визията остава много важна, но дебелият портфейл е универсалният филтър. 

Не прави изключение от тези правила и скандалната участничка от "Ергенът" Габриела. Риалити звездата с хаплив език се е прицелила в милионерския наследник Християн Гущеров, който обаче е женен за плеймейтката Светлана Гущерова, а тази година им се роди и трета рожба. Това изобщо не смущава Габи, която обяви, че се готви за скок в леглото му.

При Джулиана Гани и Илиян Найденов всичко е така заплетено, че нишката кой на кого слага рога се гyби. Първоначално Джулката нападна Илиян, че имал сексафера със студентка. После той пусна записи, на които се чуваше как Гани се фука с любовните си авантюри. Кой от двамата е дал старт на забежките встрани, едва ли ще се разбере, но фактите остават факти.

През пролетта Андреа даде всичко от себе си да направи раздялата си с Кубрат Пулев скандална на макс. Певицата обвини шампиона в поредица изневери и съвсем като на съд представи доказателства за това. Според тях Кобрата е купил имот на новата избраница на сърцето си.

Окончателният разпад на емблематичната им връзка се случи преди време, но наскоро Андреа отново изригна. Тя замери в публичното пространство бившия си партньор с твърдението, че е станал тайно баща, а майката на децата му е негова отдавнашна любовница.

След поредната пищна сватба на ексфутболиста Благой Георгиев Джизъса заплетеният му интимен живот отново блесна в светлината на медийните прожектори. Джизъса първо кръшна на Христина Витанова, и то докато тя беше бременна с второто им дете. После отпраши за Русия, където се ожени за татарката Есмер. Няма яснота какво точно се е случило между съпрузите, но Благой вероятно е сгазил отново лука, защото не е стъпвал при третото си дете от години. По едно време дори се твърдеше, че бащата на Есмер, който е олигарх, бил твърдо решен да отмъсти за поруганата чест на дъщеря си.

Бившата любима на плейбоя Ицо Стоте манекенки - плеймейтката Дениз Хайрула, открадна наскоро съпруга на фолкпевицата Дебора - Стоян Стоянов. Според светската клюка двамата са заедно от повече от година, въпреки че Дениз продължава да се представя за свободна жена. Като оставим иронията настрана, тази позиция май е идеалната визитка за всички разбивачки на мъжки сърца.

В профила на Дениз в социалните мрежи обаче няма нито една снимка на бившия на Дебора. Плеймейтката не само че не парадира с връзката си със Стоян Дебелия, както е прякорът му, а дори твърди, че изобщо не го познава. Но пък на инстаграм страницата на Стоян е пълно с всякакви негови фотоси с миската. Бизнесменът явно е горд с новото си завоевание и го афишира във всички свои социалки.

Говори се, че Стоянов се хвалел пред познати, че вече бил направил дете на Дениз и скоро щял да става баща за втори път. Като доказателство за силна любов ексмъжът на Дебора кръстил новата си кръчма на новата си изгора. Тя пък на свой ред организира шумно парти за откриването, на което присъстваха куп герои от клюкарските хроники, пише "Телеграф".

Според хора от шоубизнеса Стоян Стоянов побеснял от обвиненията на Дебора, която в едно риалити се оплака, че й посягал, затова Стоянов решил да я зареже и да се залюби с друга хубавелка.



Още по темата: общо новини по темата: 6914
10.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
30.01.2024 »
предишна страница [ 1/1153 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Какви ВИП-ове, какви светски индивиди, какви пет лева? Парцали, разпоретини и боклуци!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Решения на Общински съвет Варна
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Парламентарни избори 2024
Матури 2023 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: