Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Пълничка ли? Най-после влезе във форма, вече изглежда страхотно
Автор: Екип Varna24.bg 20:35 / 14.08.2022Коментари (0)1150
©
Дара най-после влезе във форма. Певицата, позната и като треньор в музикалното състезание "Гласът на България", свали доста килограми още в началото на годината заради концерта си през април, с който представи албума "Родена такава". След това не се отказа нито от строгия режим, който спазваше, нито от тренировките и резултатите са повече от впечатляващи. Дара вече е с фитнес фигура, има тънка талия и стегнати коремни мускули, които гордо подчертава с оскъдни тоалети. 

Два месеца й отнело да отслабне и да извае мускулатурата си. Певицата, която на 9 септември ще празнува 24-тия си рожден ден, започнала годината с 9 фитнес тренировки в седмицата, които съчетавала с танци. Спазвала стриктен хранителен режим, като не консумирала захар, тестени изделия, алкохол и газирани напитки. Сега Дара поддържа постигнатите резултати с чести посещения във фитнеса.

Спортува 4 пъти в седмицата, като понякога си позволява да пропусне тренировка. Затова пък се придържа стриктно към режима си на хранене. Не яде вредни храни и често прави т.нар. фастинг, което ще рече, че гладува. 16 часа не хапва нищо, а в следващите 8 часа може да яде.

Дара залага не само на здравословните храни, а и на билки. Повечето й ги праща баба от село Лещен, с която се запознала при едно от пътуванията си. Възрастната жена често я радвала с колети с билки и чайове, които младата певица е включила в здравословния си режим.

Вдъхновението на Дара да е в перфектна форма, както и да твори музика, в последните месеци се дължи и на новата й любов. Още през юни певицата показа в социалните мрежи кой е мъжът, който я мотивира. Той е Ервин Иванов, лекар е и доктор по фармакология. По-голям е от Дара, малко след 30-те.

"Изключително грижовен, много обичащ и много слънчев човек. Вдъхновява ме всеки ден да съм още по-добра - и за себе си, и за хората, но най-вече за музиката... Радвам се, че съм срещнала този човек и че имам това", споделя младата певица.

Дара избягва да говори за мъжа до себе си, както не коментира и слуха, че преди него е имала тайна авантюра с гаджето на колежката си Маги Джанаварова. Последната сподели за любовната драма през април. Тогава тя разказа, че през лятото на 2021 г. се е разделила с приятеля си, с когото имали 3-годишна връзка, защото разбрала за изневерите му. Маги каза, че вече бившият й приятел й изневерил с колежка, но така и не разкри името й, пише "Ние жените". Почти веднага след емоционалните й признания се заговори, че колежката, която е въртяла забранена любов с вече бившето й гадже, е Дара.



Още по темата: общо новини по темата: 6914
10.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
30.01.2024 »
предишна страница [ 1/1153 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Природни стихии
Избори в Турция
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Евроизбори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: