Фенове на ЦСКА-София се изгавриха със Стойчо Младенов и Любо Пенев

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
21:30 / 19.08.2022
734
Ядосани фенове на ЦСКА-София се изгавриха с три от големите легенди на ЦСКА. Става въпрос за Стойчо Младенов, Любослав Пенев и Радослав Здравков, които сега работят за ЦСКА 1948. Тримата имат звезда на Алеята на славата пред сектор "А" на стадион "Българска армия".

Някои привърженици решиха да осквернят звездите, като поставят жълти монети върху тях. Най-много те сложиха върху звездата на Стойчо Младенов, който вече е оперативен директор на ЦСКА 1948. Екзекутора на Ливърпул обясни, че е бил изгонен от “Армията" и затова е приел работата, тъй като няма как да отиде в Левски или Лудогорец. 

Начело със Стойчо - ЦСКА спечели последната си титла на България.

Любослав Пенев също бе треньор на "червените" от Борисовата градина. Той ги изведе до триумфа за Купата на България. И двамата не се разделиха приятелски с ръководството на клуба от Борисовата градина.

В същото време, една от най-големите и влиятелни фракции на "сините“ фенове – Ултрас Левски, направи интересна публикация. Повод за нея беше постъпка на привърженици на ЦСКА, които посипаха със стотинки звездата на Стойчо Младенов в Алеята на славата на стадион "Българска армия“. Ето какво написаха те в групата си във Фейсбук:

"Днес ловешката пасмина минават в редичка по един, за да покажат уважението си към довчерашния си идол Тройчо Монетата. Така преди няколко години смениха и отбора си. Без да им мигне окото. За ден, за два и за няколко сребърника. Това са те - долна оранжева сган! Два различни цвята, два различни свята.

Ах, колко хубаво е да си левскар!", написаха "сините".


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).