Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Цялата рода на Наум Шопов на аванта в Бодрум за снимките на "Ергенът"
Автор: Екип Varna24.bg 14:46 / 26.09.2022Коментари (0)1137
©
Наум Шопов-младши е в Турция, където снима втория сезон на шоуто "Ергенът". Когато му предложили отново да влезе в ролята на водещ, той изобщо не се поколебал. Актьорът не искал да изпусне възможността да удължи лятото си с още един месец. Времето в южната ни съседка в момента е чудесно и когато не е на снимки, младият татко е на плажа със семейството си. 

И тази година Наум е помъкнал цялата си рода в Турция. Компания му правят дъщеричката му Амая, жена му Теа, балдъзата Ая и тъщата Анжела. Всички те ще почиват цял месец на аванта, защото от продукцията са им осигурили просторна вила, в която да отдъхват, докато текат снимките. Къщата разполага и с голям басейн, от който половинката на младия Шопов всеки ден се щрака по бански, пише HotArena.

Миналата година цялата фамилия пак почива безплатно на турската ривиера. Откакто се изявява като инфлуенсър, звездата от сериала "Откраднат живот" обича да получава всякакви екстри, без да плаща. Говори се дори, че отложил сватбата си, защото не се намерило зведение, готово да спонсорира празничната гощавка. Актьорът изчаквал да се появят подходящи предложения, понеже не искал да цака хиляди левове за подобаваща венчавка.

Наум завърши медицина преди няколко години, но изостави благородната професия, защото инфлуенсърството се оказа много по-доходоносно. Навремето дипломираният лекар и актьор имаше амбиции да се занимава с пластична хирургия, но изостави специлизацията си под претекст, че не му стигало времето.

Наследникът на артистичната фамилия Шопови уж приемаше актьорството и шоубизнеса само като хоби, но колелото се звъртя и нещата се обърнаха. Покрай хитовата поредица "Откраднат живот" той се сдоби с широка популярност и събра над 200 000 последователи в социалната мрежа. Активността в инстаграм му донесе сериозни приходи от реклами и Наум намери ново поле за изява – стана инфлуенсър и започна да снима влогове с годеницата си Теа Минкова.

Откакто са родители, офертите към тях от бебешки фирми валят като дъжд, а младото семейство трупа пачки в банковата си сметка. Рекламират памперси, детска козметика, дрехи, колички и какво ли още не. Минкова дори напусна работата си в банка, за да може да се посвети на профилите си в социалните мрежи.

Мъжът й пък си купи професионална техника, с която да снима видеоклипове за Ютюб. Каналът им е озаглавен "Теа и Наум" и в него годениците показват моменти от ежедневието си, отговарят на въпроси на фенове и разказват за ролята си на родители.

Покрай тези занимания екранният д-р Борис Тасев съвсем изостави медицината, която навремето бе негов приоритет. Той работеше като доброволец в "Пирогов" в отделението по изгаряния, но със сигурност смените там са били доста по-тежки и неприятни от инфлуенсърството.

Наследникът на прочутия актьор Христо Шопов казва, че винаги се е оправял сам в живота и не е търсил от родителите си материална подкрепа. След като навършил пълнолетие, той се изнесъл от вкъщи и започнал работа. Наум признава, че е имало период, в който финансовото му положение не било цветущо, но пък гледал да не пада духом и търсел възможности  да излезе от кризата. "На първата ни годишнина с Теа аз нямах пари да й взема скъп подарък. Бяхме на морето, отидох до най-близката сергия и купих една обикновена малка раничка за 15 лева. Нямах възможност да я зарадвам с нещо по-скъпо, но въпреки това, тя много хареса изненадата", раказвал е Шопов.

Когато получил възможност да участва в сериала "Откраднат живот", той дълго се колебаел, но сега със сигурност не съжалява за взетото решение. Безспорен факт е, че точно докторската сага, излъчвана по Нова тв, му донесе широка популярност и му осигури материална стабилност.



Още по темата: общо новини по темата: 6914
10.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
30.01.2024 »
предишна страница [ 1/1153 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: