Младен Кръстаич след победата в Скопие: Момчетата показаха страхотно желание и заслужиха успеха

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:38 / 27.09.2022
450
Селекционерът на националния отбор по футбол на България Младен Кръстаич не спести похвали за играчите си след победата над тима на Република Северна Македония. България победи Северна Македония с 1:0 в Скопие в мач от турнира Лига на нациите.

"Важна победа. Поздравявам футболистите за страхотното желание за успех. Аз вярвам в тези момчета, с които работих 7-8 дни - каза сръбският специалист, за когото това бе втора поредна победа начело на тима, откакто стана селекционер на България. - Важно бе да победим, за да останем в тази група, за да сме в четвърта урна на жребия. Знам какво мога да очаквам от този отбор, но ни трябва още много работа, за да станем по-силни".

Кръстаич добави, че играчите му са използвали по най-добрия начин това, че през по-голямата част от двубоя са играли с човек повече.

"И да нямаше червен картон за домакините, щяхме да играем офанзивно и да търсим успеха", посочи той.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).