Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Толкова откровена Алекс Богданска не е била до сега
Автор: Екип Varna24.bg 10:27 / 10.10.2022Коментари (0)1311
©
Напълно променена изглеждаше Александра Богданска в ефира на "Събуди се" по Нова тв, където наскоро изповяда пред Мон Дьо душевните си терзания.

Дали заради прическата, грима или някакви особености при заснемането на интервюто, но моделката изумително приличаше хем на примата на попфолка Глория, хем на колежката й Емилия. Разбира се, вероятно ринопластиката, която благоевградската красавица си направи неотдавна, доста допринася за това да се доближава като излъчване до двете певици. Алекс, която си оперира носа заедно с вече бившия си мъж Даниел Петканов, взела решението под влиянието на комерсиалната среда, в която битувала. Иначе преди години даже не се сещала за интервенцията. 

Хората очаквали от нея да им предоставя винаги нещо ново, което да надгражда следващото. В резултат на това били и корекциите й. Знае се за две – ринопластиката и увеличаването на бюста, което Алекс направи първо. Към момента тя се надява, че с операцията на носа е приключила с интервенциите. Иначе досега не е изпадала в крайности. Надява се и в бъдеще да е така.

Иначе Алекс не се е променила много през годините, нито под влиянието на комерсиалната среда, за чието влияние говори пред Мон Дьо. Моделката се чувства като наивно дете, което харесва всички, вижда ги като добри хора и държи на честните отношения. Тъкмо тази лека наивност и вълнение по детски, което я обзема при всяко начинание, й помагало в работата, защото Алекс е всеотдайна и винаги влага максимума от себе си. Освен това е много дейна и амбициозна. Благодарение на тези си качества, Алекс напредна доста в кариерно отношение в последните години, което обаче в крайна сметка доведе до развода й с Даниел Петканов, с когото имат син Габриел, припомня HorArena.

Зa това намекна самата тя още през пролетта, когато пък се отдаде на откровения в предаването "Търси се" по Би Ти Ви. При раздялата Дани й обяснил, че когато се запознали, той бил на по-високо стъпало от нея. Понеже тя е работлива и постоянна, в един момент го настигнала. Според някои в светските среди Алекс дори го задминала, но явно той не е изтълкувал ситуацията по този начин. "Може би има нужда от жена, която да превъзхожда, за да се чувства мъжкар", сподели Алекс тогава пред водещите Меги Димчева и Нели Хаджийска.

Алекс обаче приема, че за раздялата и двамата партньори имат вина. Своята, обясни моделката при Мон Дьо в неделя, вижда в неправилното отношение към Даниел. Мислела, че може да го мотивира, така както мотивира себе си, но той е по-различен човек. Затова резултатът бил друг. "Аз съм му казвала: "Давай, ще се справиш! Можеш още!", припомни си Алекс. Само че вместо да се мотивира и да е по-деен, Даниел още повече се затварял в себе си. Трябвало, смята Алекс, вместо това да го нахъсва с комплименти, като му повтаря колко е страхотен и прекрасен. "Просто не съм такава жена, която да може да се изкриви така", сподели Алекс. В тези моменти тя даже приемала тази стратегия в отношенията като лъжа.

Алекс била в шок, когато Даниел й поискал развод. Направил го малко след като ринопластиките, на които се подложиха. Тя била втрещена, защото тъкмо смятала, че е подходящ момент за второ дете. С Даниел говорили неведнъж по темата, не го е решила сама. Затова и съвсем на предполагала, че се задава раздяла.

"Не, аз не мога с теб, до теб, аз съм половин човек", казал й той. След шока, дошли болката, обидата и други все негативни емоции. Около месец Алекс имала надежда, че ще съумеят да се разберат. Смятала, че това е временна криза. Само че той й казал, че не е щастлив. Алекс пък от своя страна се чувствала добре по времето, когато били заедно, но пък отчита слабостта си да идеализира. Това й пречело да забелязва фините нотки в промяната на отношенията или на характера и състоянието на другия. Освен това смятала, че ако нещо не е ок, Даниел ще й каже. Той пък очаквал да го пита дали го притеснява нещо. След като станало ясно, че разводът е неизбежен, Алекс се затворила в себе си. За този момент тя е казвала, че "просто се счупила".

Близките й, включително родителите й, които винаги са я подкрепяли, и приятелите й я подкрепили и й помагали да се съвземе. С тяхна помощ Алекс успяла да се изправи. Затова и днес свободно говори по темата, която от известно време обсъжда и с психолог. "Разводът отприщи един въпрос: Дали можем аз и жените, като мен, които са работохолички, да бъдем обичани? Амбициозната жена, паралелно с успеха си, може ли да развие и стабилно семейство и да го поддържа? Дали мога да донеса домашен уют? Още нямам отговор", призна Алекс пред Мон Дьо. От тази мисъл я побиват тръпки, плаши се. И все пак ако ролята й в този живот е да научи тези уроци по този начин, защо трябва да върви срещу природата си? Това смята тя е срещата със себе си – да разбереш за какво си направен. Да си намериш мястото и да вървиш само напред. Само че Алекс е била напълно щастлива тъкмо, когато е била женена за Даниел, със сина им са живели заедно и към това се е радвала на успешна кариера. "Сега се уча как да бъда щастлива като самотна, работеща майка", споделя Алекс.

Въпреки че е постигнала стабилност и сигурност за себе си и сина си, красавицата учудващо няма съответстващото високо самочувствие и самооценка. Дори напротив, не се чувствала достатъчно добра майка, добър човек и дори че изглежда достатъчно добре. "Нямам самочувствие, че съм достатъчно от всичко...  Аз съм човек с ниска самооценка", призна Алекс. Смята, че тъкмо това я прави земна и естествена.

Алекс продължава да не е готова за нова любов. Все още се чувствала "емоционално осакатена". Фокусирала се върху това да осигури спокойствие за себе си и сина си, върху работата си. Не мисли за любов. "Ако дойде, живи и здрави, сигурно ще я позная. Но може и да я подмина. Не го мисля", призна Алекс. Тези дни обаче красавицата загатна, че все още не се е разделила с мечтата си за стабилно, щастливо семейство и любов до старини. Пролича от сторитата й в инстаграм, в които бе снимала възрастна двойка. В клипчето мъжът й и жената вървят, хванати за ръце, а моделката скоро ги настига и с възхищение им казва, че са страхотни. Съпрузите й отвръшат, че са женени от 56 години и й пожелават същото щастие.

Косата й окапала и гласът й паднал след развода 

Стресът от раздялата с Даниел Петканов и бързият развод се отразил и физически на Алекс Богданска. Косата й започнала да капе застрашително, което допълнително я притеснило, така че моделката трябвало да вземе мерки. Освен това загубила и гласа си, който все още е по-нисък от обичайното. Поне вече спи, защото в началото на драмата успявала да си почива само по 3-4 часа на денонощие.

"Трудно ми беше да замълча, когато най-много ми се говореше. Оттогава нямам глас. Все едно Господ ми каза: "Като не говори, когато трябваше, ще мълчиш, когато искаш да говориш". Вече половин година и повече не мога да си върна гласа", споделя Алекс.

Получила и частична нервн криза, след като първата раздяла с Даниел преди години закалила характера й, казвала е моделката. Тогава Богданска, която все още била студентка, получила нервен срив, докато била в УНСС, където учеше. Колежка извикала линейка и Алекс била приета в психиатрията. Красавицата била толкова зле, че повръщала от нерви. След това развила страхова невроза, която трудно преборила. Причината за всичко това е, че тогава Даниел обяви в социалните мрежи за изневяра на Алекс с богат италианец, като показа и тяхна обща снимка. За кадъра чужденецът бе сложил показалец на устните на Алекс. Фотосът предизвика масова реакция, освен че даде поле за изява на шегаджии, които сътвориха куп колажи по темата в социалните мрежи. Някои обаче стигнали по-далеч – замеряли с яйца колата на Алекс, гледали я лошо, когато я засичали по улиците, освирквали я, дори й подвиквали обиди. Затова моделката дълго време имала страх да излиза навън. А всъщност тогава не само Алекс въртяла любов с друг. Даниел също имал забежки, но неговите не се коментирали.

"Тогава отидох да работя като хостеса цяло лято в Италия. Исках да изкарам пари, за да си сложа гърди. Харесах си едно момче италианец и като се прибрах, Дани разбра", разказвала е Алекс в предаването "Търси се". Станало ясно, че през това време и Даниел погледнал встрани. Имал отношения с други жени, но фокусът бил върху вината на Алекс. А тя пък не разкрила забежките му, защото не била такава, че да сочи с пръст и да обвинява. "Той ме накара да изживея голям срам, да се почувствам лош човек", откровена е звездата. Въпреки това след време, когато моделката влезе в риалитито "ВИП Брадър", в което сред участниците бе и Даниел. Вместо скандали пред зрителите, двамата взеха, че се залюбиха пак и даже се ожениха. Моделката е казвала, че се върнала при Даниел, защото през цялото време не спирала да мисли за него. Явно има нещо недоизживяно, казвала си Алекс.



Още по темата: общо новини по темата: 6914
10.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
30.01.2024 »
предишна страница [ 1/1153 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: