Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Силвия Кацарова и Йорданка Христова и за това не бяха спорили
Автор: Екип Varna24.bg 12:00 / 13.10.2022Коментари (0)1398
©
Знаменитата изпълнителка Йорданка Христова и колежката й Силвия Кацарова се препират по приятелски коя от двете да закрие големия концерт от турнето "Обич и песен" на 18 октомври в зала 1 на НДК. Всека от двете певици е на мнение, че другата трябва да сложи край на шоуто.

"Силвия е достойна да бъде последната от нас, която да закрие концерта", каза Христова.

От своя страна, вокалистката на група "LZ" също сподели, че ако има колежка, на която се възхищава, то това е точно Данчето и именно тя трябва да е последна от всички с песен на общия концерт.

"Йорданка Христова е невероятна жена и като характер, и като колега. Не смятам, че това кой ще закрие концерта е най-важното в момента", казва Кацарова.

Иначе в грандиозното шоу участие взимат и други любимци на публиката: Тони Димитрова, Мими Иванова и Развигор Попов, "Тоника СВ", Роси Кирилова, Ева от "Тоника", дует ШИК - Вили и Краси Гюлмезови, Елвира Георгиева, Нелина, Теди Кацарова, Петя Буюклиева, Мая Нешкова, Росица Борджиева и примата на старите градски песни Мария Петрова.

"В спектакъла ще има и гости изненада, като те също са звезди. Няма да е типичният сборен естраден концерт, а пъстра палитра от нови, стари хитове и специални интерпретации, които ще представят изпълнителите в съвсем друга светлина. Когато обичта е песен и песента обич, се събират хора, които обичат да са заедно", сподели мениджърът на събитието Евгени Боянов. Мениджърът на покойната Стоянка Мутафова бе и организаторът на концертно турне, което естрададжиите правиха цяло лято във всички точки от страната, писа "България Днес".

"За нас тези срещи са нещо прекрасно и много се радваме, че можем да бъдем заедно и да изпеем някои от нашите най-големи хитове. Ще бъде пъстро и шарено. Вероятно и публиката ще се радва на едно такова присъствие на сцената - разнообразно, талантливо и красиво, имам предвид моите колеги", каза Мими Иванова. Не само тя, но и останалите са щастливи, че отново са заедно, както в "доброто старо време".

Преди повече от пет години попфолк певиците Галена и Преслава не успяха да се разберат коя от двете да закрие големия концерт на фирмата, в която работят - "Пайнер". За да няма разправии, мероприятието бе преустановено. "Спираме с наградите, защото всяка от фолкизпълнителките ни смята, че заслужава да е "Певица на годината" и да закрива концертите ни", споделиха тогава от фирмата на Митко Пайнера.



Още по темата: общо новини по темата: 6915
05.04.2024 »
10.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
предишна страница [ 1/1153 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
План за възстановяване и устойчивост на България
България в еврозоната
Борба за влияние в Близкия Изток
Специализирани полицейски операции в страната
Енергийна криза
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: