Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Хълк от Пещера става готвач, Звездев го тренира
Автор: Екип Varna24.bg 21:06 / 18.10.2022Коментари (0)1003
©
Колоритният и вездесъщ Щерю Иванчев от Пещера, който шашна жури и публика в "България търси талант" с превъплъщенията си в екшън героя Хълк и актьора Стивън Сегал, има ново поприще. Охранителят в местен винпром ще става топкулинар, а път към тайните на кухнята ще му дава Иван Звездев.

Хълк и Звездев се запознават през изминалия уикенд в родния град на Щерю, където Звездев демонстрира ястия с яйца, а поводът е празник на птичия продукт. БГ Хълк заема позиция плътно до топготвача и казана в тълпата и впечатлява кулинаря с познанията си в кухнята.

"Показах му и татуировката ми с логото на "Мастършеф", където участвах. Той много се зарадва, разговорихме се и каза да му се обадя. Ще се видим пак и може да работим заедно", разказа пред "България Днес"  Щерчо, както е познат в региона риалити героят, и допълва, че с новите умения ще атакува следващия сезон на кулинарното риалити.

Паралелно с това БГ Хълк подготвя нов изумителен номер за предстоящия сезон на "България търси талант". Щерю Иванчев отглежда летящи катерици вкъщи, които дресира на специални номера, и с тях е решен да вземе акъла на жури, публика и зрители.

"Женската се казва Буби и я купих за 600 лв., а мъжката е Ерик, него взех за 300 лв. Гледам клипчета в интернет и си набелязвам номера за дресировка. Много е трудно, но ще дам всичко от себе си", сподели пред "България Днес" колоритният балканджия, който предизвика истински фурор с участията си в "България търси талант", превъплътен в образ на култовия филмов герой Хълк и екшън звездата Стивън Сегал.

Притесненията на охранителя са, че летящите (захарни) катерички могат лесно да изхвърчат през прозореца или на открито. Затова обученията ще бъдат само вкъщи, за да не избягат крилатите животинки.

Паралелно с това самородният талант от Пещера продължава да се грижи за триметровия си мрежест питон Дженифър Лопес, който също обучава. Съскащата дама вече се отдава на ласките, прегръдките и целувките на телевизионния корифей.

Това е вторият питон в дома на риалити героя. Преди женското влечуго Хълк се сдоби и с мъжки - Силвестър Сталоун, който също започна да тренира да изпълнява различни нареждания.



Още по темата: общо новини по темата: 6914
10.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
30.01.2024 »
предишна страница [ 1/1153 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Газови доставки
България в еврозоната
Грипна епидемия обхвана страната
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: