Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (7)
Ето къде може да гледате всички мачове от Световното първенство по футбол в Катар
Автор: Екип Varna24.bg 16:22 / 24.10.2022Коментари (0)1094
Българската национална телевизия и Нова Броудкастинг Груп разпределиха телевизионното излъчване на футболните мачове от ФИФА Световно първенство по футбол Катар 2022. Те ще бъдат програмирани в телевизионните канали БНТ 1 и БНТ 3, NOVA и DIEMA.

Футболните фенове ще могат да гледат вълнуващите двубои и онлайн в сайта на обществената телевизия – bntsport.bg и в мобилното приложение BNT News, както и в каналите от премиум пакета DIEMA XTRA в HD, онлайн в стрийминг платформата PLAY DIEMA XTRA.

Благодарение на партньорството между двата телевизионни оператора, българските зрители ще имат възможност да се насладят на 22-ото издание на финалите за световната купа, които ще се проведат в Катар през последните два месеца на годината.

Пълната и вярна програма с всички мачове от Световното първенство в родния ефир, както и с резултати и статистика НА ЖИВО може да откриете на сайта Telefootball.net и в мобилното приложение Мачовете по ТВ.

То е достъпно за Android в Google play, както и за iOS.

Всички 64 мача от ФИФА Световно първенство по футбол Катар 2022 ще бъдат разпределени поравно между Българската национална телевизия и Нова Броудкастинг Груп, като всеки от партньорите ще предложи на зрителите си по 34 футболни срещи от вълнуващия турнир. По традиция, те едновременно ще излъчват откриването на 20 ноември с мача, в който домакините от Катар дебютират на световни финали срещу отбора на Еквадор. Двубоят е от 18:00 ч. и ще бъде предаван на живо в ефира на БНТ 1 и DIEMA.

Всички мачове от ФИФА Световно първенство по футбол Катар 2022 в ефира на двете телевизии ще бъдат отразени и от специални студиа, в които освен мнението и очакванията на гостите, ще бъдат осъществени и специални преки връзки с репортерите и коментаторите от събитието.

Един от най-интригуващите мачове в груповата фаза на надпреварата ще бъде между Испания и Германия. Двата тима попаднаха в Група Е, където другите два отбора са Япония и Коста Рика. Зрителите ще съпреживеят емоциите от вълнуващия двубой на 27 ноември на живо в ефира на БНТ 1 и NOVA. Другите две срещи, които ще бъдат излъчени съвместно от двете медии, са двубоят, който ще определи носителя на бронзовите медали в надпреварата, както и развръзката от големия финал на 18 декември.

ФИФА Световно първенство по футбол Катар 2022 ще бъде уникално в много отношения. Състезанието ще бъде своеобразно сбогуване с настоящия му формат. За последен път броят на участниците в турнира ще бъде 32 и за първи път ще се проведе в Арабския свят. Заради спецификите на климата в Близкия изток, надпреварата за световната купа няма да се състои през лятото, а в последните месеци на годината.

Специално за провеждането на световните финали в Катар бяха построени седем модерни съоръжения, включително новият национален стадион, близо до столицата Доха. Стадионът, който ще приеме мача за трофея, също е уникален, заради новия град Лусаил, който се строи около него и предстои да бъде дом на 450 000 жители.

Кой ще бъде новият господар на световния футбол? – българските зрители ще научат от каналите на Българската национална телевизия и Нова Броудкастинг Груп.

Разгледайте разпределението на мачовете в каналите на БНТ и Нова Броудкастинг Груп в прикачената ни галерия от снимки!

Още по темата: общо новини по темата: 56
19.12.2023
25.12.2022
25.12.2022
25.12.2022
23.12.2022
23.12.2022
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Футболна лига за ветерани 40+ стартира във Варна
Участници от 9 държави мерят сили в Международен турнир по фигурно пързаляне край Варна
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Звезда на Варна подкрепя съотборничките си на Държавното по художествена гимнастика
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: