Цяла Италия вече говори за българския талант, когото Интер закупи от Ботев (Пд)

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:52 / 27.10.2022
811
Българският талант Никола Илиев се развихри в младежката Шампионска лига и вкара четири гола за отбора на Интер, който победи Виктория (Пилзен) с 4:2. Роденият в Русе нападател се разписа в 23-ата, 34-ата, 65-ата и 77-ата минути.

Победата беше изключително важна за младите таланти на "нерадзурите", водени от Кристиан Киву. С три точки те математически си гарантираха втората позиция в група С и вече са участници в плейофите през пролетта.

Припомняме, че точно преди две години Никола Илиев бе продаден от Ботев (Пловдив) на Интер. Българският национал откри резултата в 23-ата минута, след като получи топката след подаване на Бонавита. 11 минути по-късно роденият през 2004 година техничар удвои преднината с решаващата асистенция на Григар, а 9 след началото на втората част Фонтанароса си вкара автогол след изпълнение на фаул от Сойка и върна надеждите на чехите.

Но Илиев беше буквално неудържим и оформи хеттрика си в 65-ата минута след комбинация с Пеламати. Чешкият полузащитник в състава на домакините Самуел Григар продължи с отличното си представяне и подаде на българския си съотборник в 77-ата минута за 4:1, докато Дабани оформи крайния резултат пет минути преди крайните 90.

Гледайте в прикаченото видео три от попаденията на Илиев!


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).