Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Мариана Векилска с три наведнъж
Автор: Екип Varna24.bg 11:10 / 28.10.2022Коментари (0)1113
©
Тв водещата Мариана Векилска е започнала трета работа, за да бъде финансово стабилна. Журналистката, която от няколко години насам е самотно живееща, след като се разведе със съпруга си Симо, очевидно трудно посреща разходите си.

Освен че всеки делничен ден е на екран по БНТ с предаването си "България в 60 минути", Мариана е йога инструктор и води класове няколко пъти седмично в студио, намиращо се в близост до сградата на националната телевизия.

От съвсем скоро пък Векилска е започнала и да води лекции по публична реч и поведение срещу хонорари. Те се провеждат в академията "Живей елегантно", която е собственост на бившата първа дама Антонина Стоянова и естрадната легенда Богдана Карадочева. Мариана шумно рекламира семинарите си в социалните мрежи, където се опитва да набере повече участници, които да заплатят таксата от 150 лева. Точно толкова струва присъствието на 4-часовата лекция, по време на която журналистката учи присъстващите как да работят правилно с гласа си, как да привличат вниманието и да общуват умело с делови партньори. Разбира се, не цялата изкарана сума отивала в джоба на тв водещата. Печалбата тя деляла заедно със собственичките на академията, пише HotArena.

Йога курсовете й обаче са далеч по-евтини. В студиото, в което водела сеансите, има и други инструктори. Мариана обаче преподава поне по 2 пъти седмично, а урокът при нея, преминаващ в рамките на 1 астрономически час, струва 15 лева на човек. Това дава възможност на журналистката да си докарва допълнителни доходи към заплатата си от телевизията, която е далеч по-скромна от парите, които тв звездата бе свикнала да взема дълги години в Би Ти Ви.

Откакто се разведе с мъжа си, журналистката живее в апартамента си в София заедно с техния общ син Момчил. Понякога при тях е и дъщеря й от първата и връзка с футболиста Георги Донков – Габриела, която обаче беше студентка в Нидерландия и в момента се е посветила на пътешествия по света. Мариана все още няма нов човек до себе си, макар няколко пъти да опита да счупи любовния карък, но все неуспешно. За разлика от доста свои колежки, които разчитат на богатите си половинки, за да издържат себе си и децата си, Векилска посрещала всички разходи сама и не се притеснявала, че работи на 3 места едновременно.



Още по темата: общо новини по темата: 6914
10.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
30.01.2024 »
предишна страница [ 1/1153 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: