Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Роксана предадена от голямо име в попфолка
Автор: Екип Varna24.bg 16:48 / 28.10.2022Коментари (0)1643
©
Софка пренебрегнала Роксана. Младата изпълнителка призна, че се е почувствала засегната от идола си, но не я упреква. Повод за това се оказа неотдавнашният концерт на Софи Маринова в зала Арена Армеец. Въпреки, че двете имат уникален дует, звездата на Етрополе не сметнала за нужно да покани младата си колежка и да изпълнят на живо тяхната песен. Въпреки недоразумението, двете продъжават да са в добри отношения, макар и Роксана да не скри в интервю, че е засегната.

"Със Софи сме в приятелски отношения, поне от моя страна. Обожавам я тази жена от детството си. Силно се надявам, че и тя мен. Не ме покани на нейния концерт, което ме обиди, но тя знае, че ми минава бързо, на една цигара време. Ние имаме уникален дует заедно, един от най-майсторските правени изобщо в тази държава. Но така е преценила, така го е усетила. На следващия концерт евентуално ще ме покани", призна в откровен разговор пред Мон Дьо Рокси.

Роксана, която често е сравнявана именно със Софи Маринова призна и за друг колега, който я разочаровал. Без да назовава името му, мнозина се досетиха, че най-вероятно говори за Галин. Случката с него била по време на пандемията, когато всички изпълнители били в криза, нямали участия заради затворените клубове и кръчми.

"Събрахме се доста имена от жанра за протест, заставаме на паветата и никой не ни обърна внимание от телевизиите. Решаваме, че ще си тръгваме, в същия момент журналист от Нова телевизия ми свирна на уста... "Върни се, върни се! Казвайте каквото имате да казвате!" А в този момент всички се бяхме пръснали.. Мъжът ми тогава ме подкани: "Застани и говори сама!", но аз отказах, казах че ще звънна на колегите, ние това го организирахме заедно. За 10-15 минути ги събрах, но мой колега не дава думата на никой и се изцепва: "Заради 300 умрели, ние няма да седим вкъщи!" Съжалявам, че тогава не го прекъснах. Та същият този колега след това в интервю обясни, че заради него сме почнали да ходим по участия", разказа Роксана, а в думите си най-вероятно визира самия Галин.



Още по темата: общо новини по темата: 6914
10.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
30.01.2024 »
предишна страница [ 1/1153 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: