Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (3)
Момичетата на СКХМ "Хера – Варна" громят съпернички на старта на шампионата
Автор: Екип Varna24.bg 11:26 / 10.11.2022Коментари (0)950
©
Момичетата на СКХМ "Хера – Варна“ тръгнаха успешно в държавното първенство по хандбал. В зона "Черно море“ 12-годишните възпитанички на треньорките Димка Предьова и Гергана Ефтимова изиграха първите си две срещи в Бяла. Момичетата записаха разгромна победа срещу "Шумен 98“ с 19:2 и само малшансът им попречи да вземат и другия си мач – срещу "Мартен 67“ (Рс), който изгубиха нещастно с 1 гол – 12:13.

Най-резултатни за убедителната победа срещу шуменки е Хелин Неджатиева с 10 гола, за успеха вкарват още Мая Кръстева - 4, Сияна Христова и Даная Минчева – по 2, а 1 попадение има Сузана Ахмед.

"Втората среща бе невероятно драматична, игра се гол за гол, интригата не падна до последната сирена. Отстъпихме инфарктно само с едно попадение, като за нас Даная Минчева вкара 10, а Хелин Неджатиева 2. И в двете срещи отлични прояви на вратата имаше Виктория Иванова“, сподели наставничката Димка Предьова, която водеше варненските момичета в зала "Арена Бяла“, съобщиха от пресцентъра на СКХМ "Хера – Варна“ .

16-годишните девойки старша възраст на "Хера – Варна“ имаха тежки мачове в Нови пазар. Те записаха загуби от тима на "Бяла“ със 17:29 и от "Нове 99“ (Свищов) – 16:27. За варненки в двата мача реализаторки са Мария Илиева с 10 попадения, Габриела Янкова и Християна Курдова с по 6 гола, Катрин Исмаилова с 5, Виктория Великова – 3, Мария Христова и Елеонора Стефанова с по 1 попадение.

"На вратата с отлични прояви се включи Жаклин Филева. В тази зона конкуренцията е сериозна, съперниците са тежки, но въпреки това момичетата се хвърлиха здраво в двубоите и се раздадоха, за което им благодарим“, обобщи Гергана Ефтимова, която води варненки на турнира в Нови пазар.

11-годишните момичета на "Хера – Варна“ стартират в зона "Черно море“ на 19 ноември с мачове срещу "Шумен 98“ и "Кубрат“.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Олимпийският шампион дели Григор Димитров от връщане в Топ 10
Карлос Алкарас: Григор ме накара да се чувствам като 13-годишен
Уникален: Григор Димитров размаза Алкарас пред Майк Тайсън и Серхио Бускетс
Вижте отново победата на Димитров над Алкарас в последния им двубой
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: