Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Сестрата на Сузанита с нова изповед
Автор: Екип Varna24.bg 12:20 / 13.12.2022Коментари (0)1685
© Фейсбук
След вчерашните публикации относно Орхан Мурад Александра - по-голямата сестра на Сузанита, пусна още една публикация по темата, с по-смирен тон.

Александра очевидно се е успокоила днес и на чиста глава сподели емоциите си спрямо постъпките на баща им. Ето какво написа тя днес, видя Plovdiv24.bg.

"Съжалих за вчерашния си пост. Бях си обещала да не коментирам. Но мамка му, не мога да си мълча. Не и в лицето на несправедливостта. На това да се изкарваш абсолютно неотговорен във всяко отношение човек за паденията на другите. Направих грешката да изгледам участието на Орхан в "Шоуто на сценаристите". Ще бъда обективна. И ако той не беше коментирал паденията на моето семейство, нямаше да коментирам него.

Но тъй като той захвърля семейството си през грешките му. А пък аз съм пораснала при баба и дядо в детските ми оформящи години и знам едно - от семейството си никога не се отказваш! Та така. Първо, защото съм обективна, той е един от най-ерудираните професионалисти в областта си, които съм срещала. Научила съм много от него. Вдъхновяващо силна личност е. Преборил е не една превратности в живота. В това отношение - прекрасен човек. Като всеки човек и той носи и доброто, и лошото. Той не е злодея в историята, просто направи грешка да посегне на семейството ми, изкарвайки се светец.

Моите майка и сестра също са прекрасни хора. Но не успяха така умело да прикрият зависимостите си. Сестра ми докато беше закачена на система 2ри ден в детоксикация направи публично достояние къде е. Преди това ни се обади и каза: "Не искам никой да е на мое място, затова ще го направя." След като излезе от клиниката, помогна на няколко души активно да се преборят с тази зависимост. И ето това аз смятам за смела постъпка. И това което говорят сценаристите,че си се друсал да си готин е демоде колкото тях самите.

Не, в днешно време взимат наркотици за да избягат от реалността. Защото по-голямото поколение не пое грижи да научи децата си на саморегулация на нервната система. Не се справиха с много напрежение, проблемите на новото време, упадъка в обществото. Тежестта на лекотата. Честно казано почти не съм виждала хора, борещи се с тази зависимост, идващи от здрава семейна среда. Както и да е. Това, което наистина ме заболя е,че той извади на показ една семейна рана. Зависимостта на майка ми.

И никой няма право да влиза толкова в личния живот на другите хора. Но аз съм длъжна да защитя семейството си, както той като баща не можа да го направи. Майка изпадна в тази зависимост поради причини, които само ние знаем. И мога много лесно да обвиня него. Но няма да изпадам в подробности. Той няма зависимост към някои физиологични нужди. Тогава искам само да знам защо изневеряваш на жена, която гледа малкото ви дете вкъщи? И много я обичаш. Така излиза песента Единствена. А после защо го правиш докато е оперирана от рак и лежи вкъщи с жестоки болки. А как беше, физиологични нужди. Не е зависимост.

Съжалявам, правя го с голяма болка в сърцето си и се надявам някога да ми простиш. Но трябваше да си подготвен за това, когато изрече онези думи в шоуто. Да си беше мълчал ! Ама ти не си отговорен за нищо от това! Да, не ти беше лесно. На никой от нас не ни беше. Но ние все още се борим, а не сме вдигнали ръце. Защото аз знам една истина. Когато обичаш не се отказваш. А пък от семейството никога!

О и можеш в бъдеще и да коментираш майка колко маниакално суетна е. Когато изневеряваш системно на жена грабиш от самочувствието й, това ще кажа. Надявам се наистина да се приключи вече, защото изключително много мразя аз да го правя. Но няма да позволя майка ми и сестра ми да излизат черните овце и да си избършеш ръцете с тях. Няма! Гледай си новото семейство, на новото дете не му казвай да се спасява само от 18 годишна възраст и вече просто нека изобщо в речника да не ти влиза моето семейство, както няма да влизаш в нашия. Да се приключва тази грозна сага!"



Още по темата: общо новини по темата: 6914
10.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
30.01.2024 »
предишна страница [ 1/1153 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Газови доставки
България в еврозоната
Грипна епидемия обхвана страната
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: