Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Няма да я познаете, Гена Трайкова тотално се запусна
Автор: Екип Varna24.bg 11:50 / 19.12.2022Коментари (0)1080
Не е за вярване какво се случва към днешната дата с миловидната блондинка, четяща новините от малкия екран. Потресаващо е и как изглежда, когато не е минала през гримьор и фризьор.

Бившата изгора на Венелин Петков до такава степен се е занемарила, че едва се разпознава. А за мъже в живота си вече не иска и да чува, след серията от разочарования в личен план. От скорошен кадър става ясно и, че Трайкова бая е напълняла и няма нищо общо с красивото момиче отпреди години.

Припомняме, че Гена Трайкова излетя от bTV преди малко повече от година и се отказа от журналистиката, а към днешна дата бившата главна редакторка на новините чете лекции пред хора с различни сексуални ориентации от всякакви възрасти към столична фондация. Блондинката е част от консултативния съвет на сдружението, пише "Уикенд".

Трайкова видимо е качила поне 10 кг над фината си някога осанка. Докато работеше в телевизията, тя никога не се показваше без грим и стилна прическа, докато в последните месеци се носи без абсолютно никакъв макиаж и прикрива качените килограми с роби - досущ като Наталия Симеонова.

44-годишната бивша тв звезда е изпаднала в тежка депресия, защото вече нито е на екран, нито има семейство и дете. Последното най-много тежало на блондинката, която съжалявала, че заради кариерата е останала без наследници. Гена смятала, че вече е късно да дундурка бебе и се е отчаяла от живота, като не можела да намери смисъл нито в хобитата си, нито в работата си.

"Венелин Петков й съсипа живота. Тя много го обичаше и кроеше планове за семейство с него, но накрая се разделиха заради тежкия му характер, който никоя жена не може да изтърпи за по-дълго време. Това, че Николета Маданска роди от него, я съсипа. Тя съжали, че не е на нейно място, но не може да върне времето", коментираха близки до русата амбиция, която се славела като най-голямата кариеристка, още когато започнала работа в bTV при създаването й. В името на работата и издигането си била готова на всякакви лишения, както и напълно да зачеркне личния си и любовен живот. Днес обаче съжалява за тези си стремежи и болни амбиции.

Петков и Гена Трайкова изкараха заедно малко над 5 години, като влюбеният Венелин дори предложи брак. Тогава обаче тя му върна пръстена, защото искаше да се изкачва още в йерархията на телевизията, а явно си мислеше, че мъжът й е в кърпа вързан, спомнят си техни колеги. Романсът им пламна, след като започнаха да водят новинарската емисия заедно и приключи след повишението им.

Венелин и Гена се разделиха преди повече от 10 години. След разлъката Петков срещна красивата брюнетка Милена и дори призна, че е щастлив в личен план, но двамата се разделиха след няколкогодишна връзка.

Блондинката пък почти разведе женения репортер на телевизията Петър Нанев, по-млад от нея с 10 години, но нещата между тях така и не потръгнаха. След това имаше 4-годишна афера с доста по-младия от нея новинар Иван Георгиев, но и там последва драматична раздяла. И засега картинката в личния й живот не изглежда никак обнадеждаваща.



Още по темата: общо новини по темата: 6914
10.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
30.01.2024 »
предишна страница [ 1/1153 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Лято 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Газови доставки
България в еврозоната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: