Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Ким Кардашиян украси 11 елхи
Автор: Екип Varna24.bg 09:13 / 22.12.2022Коментари (0)718
©
Коледа влиза в домовете на всички с празнично настроение и надежда за по-добра 2023 г. Приготовленията за празника на звездите и обикновените хора са сходни, но има и доста разлики.

Пищно

Първата дама на САЩ Джил Байдън показа в социалните мрежи елхата на Белия дом. Коледното дърво е високо почти четири метра. Украсено е със златисти и бели топки, златисти и сини гирлянди. Към украсата е добавен малък макет на коледно селце и миниатюрно копие на Американската конституция.

На американска марка залага и Дуейн Джонсън - Скалата за своя специален подарък за много специален човек. Скалата опакова мощен бял джип с червена панделка и връчи ключа на майка си. Във видео в профила си в Инстаграм Джонсън документира радостната изненада на майка си. Преди четири години отново на Коледа Скалата подари къща на майка си Ата. "Ако имаш свястна майка, вероятността да израснеш като свестен човек е много голяма", коментира той, предава "Телеграф".

Кайли Дженър реши да украси огромна елха, която е почти толкова голяма, колкото тази на семейство Байдън. Тя показа покрита със златни лампички елха на фона на любима песен на Майкъл Бубле.

Не една, а 11 елхи има в дома си риалити звездата Ким Кардашиян. Дърветата са подредени из цялата къща, като според Ким така се създава чувство на цяла коледна гора.

Минимализъм

Далеч по-скромна е Рийз Уидърспун, която е избрала бяло коледно дърво, което е едва 1,60 метра. Украсата е изключително семпла.

Още по скромна в празничната подготовка е Виктория Бекъм. В лондонския дом на фамилията тя е сложила малка семпла елхичка, която е повече от скромно украсена с няколко бели и жълти топки. Идеята за минималистична Коледа обаче не очаровала главата на семейството Дейвид Бекъм. Бившият футболист бил в Катар, за да гледа световното първенство, и по тази причина пропуснал по-голямата част от приготовленията. Още със завръщането си обаче Дейвид поръчал далеч по-голяма и пищна елха.

Минималистичен подход има и Дженифър Анистън. Звездата от сериала "Приятели" решила да заложи на семпла украса. Тя си купила дървена декорация във формата на главата на елена Рудолф. Към статуетката били добавени няколко свежи борови клончета. Кучетата на Анистън обаче разпертушинили коледната идея на актрисата.

Нестандартно

Скромен, но оригинален подход към празниците има и бившият шампион по бокс Майк Тайсън. Той е измайсторил специален коледен бонг. Той започва да свети, когато се пуши трева - така според Тайсън се стимулира коледният дух.

Нов, но доста по-практичен продукт пуска за Коледа бившият номер 1 в тениса Роджър Федерер. Той представя нова серия спортни обувки и тенис ракети, като премиерата ще бъде на Коледа.

Светлият християнски празник е избрала за премиера на своя модна линия и певицата Кейти Пери. Тя представя серия бижута с нейното име. Това не е единственият интересен факт около Кейти Пери. Нейната добра приятелка Тейлър Суифт я зарадва с... най-обикновено детско одеяло. То е предназначено за новородената дъщеря на Пери. "Пожелавам ти тя да тича, да играе, да влачи и разнищва това одеялце до последния конец", се казва в коледната картичка към подаръка.

Бой бандата "Бекстрийт бойс" също е решила да печели коледно. Момчетата ще пуснат за феновете си специална серия коледно бельо.

Подаръци

Далеч по-пикантен подарък е измислил Ед Шийрън. От години младият певец е жертва на майтапчийски подаръци от Елтън Джон, но сега е решил да си го върне с лихвите. Той е поръчал да бъде изработена и доставена за Елтън огромна мраморна статуя на фалос. Идеята му дошла на сватбата на Елтън с мъжа му Дейвид. Гей двойката получила от Еминем специални пръстени за плътски удоволствия, които били инкрустирани с диаманти. За да е достатъчно забележим подаръкът му, Шийрън поръчал статуята да е толкова висока, колкото е самият Елтън Джон.

Рапърът Джа Рул сподели, че му било изключително трудно да избере подаръци за децата си. "Те вече са пораснали и трябва да получат нещо, което да ги накара да осъзнаят ценностите на настоящето и бъдещото", смята рапърът. Той се спрял на виртуални подаръци и специално на нашумелите напоследък NFT.

Малко по-старомоден на този фон изглежда Киану Рийвс. Той подарил специални, ръчно инкрустирани часовници на целия екип на поредната четвърта част от поредицата "Джон Уик".

Мечтано

Приказна Коледа очаква актьорът Брус Уилис. Той няма да получи екстравагантен подарък или скъпарска играчка. Бившата му съпруга Деми Мур е организирала скромно традиционно семейно коледно парти с трите им общи деца - Талула, Скаут и Румър. Към семейното парти ще се присъедини и настоящата половинка на актьора Ема. Брус бе диагностициран с афазия и болестта напредва много бързо. Актьорът не може да свърже значението на думите със звуците. По тази причина той не може да говори. Не може и да разбира, когато му се говори. Петте жени обаче били твърдо решени да направят всичко възможно, за да върнат искрата в живота на Брус. Дамите били изключително търпеливи, а партито ще бъде изцяло съобразено със състоянието на Брус. Деми Мур отказа да коментира слуховете за нова серия от съвместния им живот и болестта. Единственото, което тя заяви лаконично, бе, че "на Коледа стават чудеса!"



Още по темата: общо новини по темата: 6914
10.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
30.01.2024 »
предишна страница [ 1/1153 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
49-ото Народно събрание
Почина патриарх Неофит
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: