Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Вдовицата на Самоковеца се покри надалече
Автор: Екип Varna24.bg 16:18 / 09.01.2023Коментари (0)1003
©
Вдовицата на убития в Амстердам Константин Димитров-Самоковеца от години не се е прибирала в родния град Самоков. Това разкриха пред "България Днес" съседи на Ангелина Димитрова, които не са виждали отдавна нито нея, нито сина на Самоковеца - Косьо-младши.

Богатата наследница е продала почти цялото имущество на покойния си съпруг в България. Единствено от години не е успяла да намери купувач на легендарния замък на Косьо Самоковеца в Боровец. За целта тя се е свързала с една от най-известните компании за недвижими имоти във Великобритания. Имотът е пуснат за продажба за колосалната сума от близо 3 млн. паунда, или 7 милиона лева. Ангелина се надява някой богат англичанин да хареса огромния дворец и тя да реализира голяма печалба. Брокери я съветват да потърси купувач в чужбина, защото в България така и никой не се осмелява да брои тлъстата сума.

"Ангелина е оставила няколко нейни приятели да наглеждат имота, друго тя вече няма в Самоков, затова и не се прибира. Тя е запазила контакт само с няколко човека от града, но те я посещават в чужбина. Косьо-младши сме го виждали преди няколко години за последно", разказват жители на Самоков.

Вдовицата на Косьо Самоковеца отдавна напусна родния Самоков и след като прекара няколко години в Лондон, вече живее във Виена. В австрийската столица официалната съпруга на Димитров не е сама. Тя има нов мъж до себе си, с когото са заедно вече няколко години. Във Виена живее и нейният син - Константин Димитров-младши, на когото му предстои да кандидатства в университет. Близки до нея издават, че заминаването й за Виена е станало тихомълком и почти никой не знае повече подробности. Знае се само, че мъжът, с когото живее е българин, но не е от родния й град.

Още преди да отиде във Виена, вдовицата се дистанцира от много свои близки и познати в миналото. Тя прекарваше голяма част от годината в английската столица, а когато беше в България, живееше предимно в София. Посещенията й у нас бяха свързани най-вече с десетките съдебни дела, които се водеха срещу нея след смъртта на Самоковеца. Ангелина отдавна е инкогнито и в социалните мрежи. Тя не фигурира с официалната си фамилия Димитрова, а с моминското си име Ангелкова.

В профилите й няма снимки и каквато и да е информация за личния й живот. Прави впечатление обаче, че тя е останала в приятелски отношения с цялата фамилия на бившия си съпруг. Ангелина е приятелка с майка му Снежана и неговия брат Мартин. Синът на Самоковеца също поддържа добри отношения с роднините на баща си. Той често се среща със своя вуйчо и неговите деца. През останалото време Константин Димитров-младши заляга над учебниците. Той се готви да кандидатства в престижен университет.

Досега майка му е положила много усилия за доброто образование на младежа. Косьо прекара няколко години в английски колеж, преди да се премести в Австрия. Близки до Ангелина издават, че трайното преместване в европейската столица е най-вече заради по-спокойния живот и добрите възможности за образование там. Димитров-младши учи в Американско училище в момента, което се смята за едно от най-добрите и най-скъпите не само в Австрия, но и в цяла Европа.

Макар да не е известно с какво се занимава новият мъж до Ангелина, тя е запазила високия си стандарт на живот. Семейството често пътува до екзотични дестинации, а вдовицата на Самоковеца обикаля сама модните столици. Ограничила е до минимум единствено посещенията си в България.



Още по темата: общо новини по темата: 6914
10.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
30.01.2024 »
предишна страница [ 1/1153 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: