Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Мания вкарала Светлана Гущерова в болница
Автор: Екип Varna24.bg 12:49 / 16.01.2023Коментари (0)894
Светлана Гущерова е изкарала няколко дни в болница. Това сподели тя в социалната мрежа, показа и снимка от болничната стая. На ръката й се вижда прикрепен абокат, а обстановката не изглежда особено луксозна. Явно блондинката е постъпила в държавна, а не в частна клиника. 

Милионерската съпруга е била приета в болницата малко след празниците. Тя не разкрива каква е била причината за хоспитализацията. Преди Коледа със съпруга й Християн посетиха Венеция и още тогава силиконовата блондинка не се чувствала добре, но не искала да отлага пътуването. Личната й астроложка казала, че трябва да посрещне рождения си ден на 21 декември в Италия и бившата плеймейтка се доверила на тези думи. Известно е, че майката на три деца стриктно следва транзитите на планетите и ръководи действията си спрямо тях. Този път обаче извадила лош късмет и преумората от пътуването си казала думата. След като се върнала на родна земя, Светлана се влошила и постъпила за лечение в здравно заведение. За щастие, г-жа Гущерова вече е добре и е изписана от болницата. Тя сподели, че благоверният й я посрещнал у дома със заря и рози.

Преди години риалити звездата отново имала сериозни проблеми със здравето. По време на участието си в шоуто "ВИП Брадър" тя призна, че е страдала от язва на стомаха, която й причинявала големи неразположения. "Имам язва, която ми докарва ужасни болки. Не ме боли постоянно, но започне ли, става изключително неприятно. Лекувах се няколко месеца, но после спрях да съм толкова стриктна. Сега ме е страх да отида на лекар", разказвала е блондинката.

Тя не крие, че има голяма вина за състоянието си, защото от тийнейджърка се подлага на нечовешки гладувания с цел да отслабне. Покрай участието си в риалити шоуто бившата плеймейтката бе поналяла снага – цели 53 кила, което според нея е твърде много, но сега отново е слаба като вейка. Милионерска съпруга открай време има мания да е кльощава, ала напоследък сякаш е преминала границата на здравословния външен вид.

"Не ме упреквайте! Аз се харесвам по този начин!", оправдава се блондинката. Тя почти не яде, за да поддържа такова ниско тегло. Гладуването обаче се отразява зле и на язвата й. В разговор с феновете си в инстаграм Светлана призна, че тежи едва 43 килограма, а голямата й цел е да стане 40. Това е твърде малко за жена на нейните години и с нейния ръст, а според някои направо граничи с анорексия.

За Гущерова се знае, че е луда почитателка на естетичните корекции и пластичната хирургия. Тя е вманиачена на тема външен вид, дори и с цената на здравето си. Блондинката има няколко пластични операции на носа, отделно през 5-6 месеца опъва лицето си с дермални филъри. След първото раждане блондинката изду и бюста си със силиконови импланти, припомня HotArena.

Извън разкрасителни процедури, младата майка се занимава основно с децата си – Анелия-Добромира, Добромир и Кристиан-Валентин. Двете по-големи хлапета са кръстени на нейния свекър Добромир Гущеров. Именно той е човекът с парите и основно от него зависи финансовото благополучие на цялата фамилия, затова снахата упорито се старае да му се хареса.

Гущеров-младши има един неуспешен брак зад гърба си с чалга дивата Мария, но тя така и не успя да го дари с наследници. За негово щастие, втората му съпруга Светлана му роди 3 деца в рамките на 3 години. Тя е категорична, че никога няма да покаже хлапетата в публичното пространство. За разлика от други популярни личности, блондинката стриктно пази синовете и дъщеря си от любопитните погледи.



Още по темата: общо новини по темата: 6914
10.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
30.01.2024 »
предишна страница [ 1/1153 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Газови доставки
България в еврозоната
Грипна епидемия обхвана страната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: