Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Никола Карастоянов: Търся оптималния облик на игра!
Автор: Екип Varna24.bg 13:46 / 26.01.2023Коментари (0)547
©
"Търся оптималния облик на игра на отбора! Желанието ми е във визията на играта ни да се реализират на 100 процента всички акценти, които поставихме на тренировъчния лагер в навечерието на пролетния полусезон." Това коментира преди мача на "Шумен 61" срещу "Фрегата" (Бургас) треньорът на шампионите Никола Карастоянов, предаде Varna24.bg. Двубоят от втория кръг на втория полусезон в мъжкия хандбален елит е на 28 януари, събота от 17 ч в Бургас.

В южния град подопечните на Карастоянов отиват за девета поредна победа. След осем изиграни срещи в първенството те не познават вкуса на поражението и са на върха с пълен актив от точки – 16 т.

През първия полусезон шуменци взеха убедителна победа над завърналия се в елита тим на "Фрегата" с 34:23 (на полувремето 18:8).

"За мен като треньор не е важно дали ще вземем даден мач по-леко, или по-трудно. Следя начина на игра на отбора и се надявам с всеки изминал мач той да става все по-добър. В последната среща с "Добруджа" не разгърнахме потенциала, с който разполагаме, казах на момчетата, че не можем да стоим по този начин – независимо дали излизаме срещу съперник от първата, или от втората половина на таблицата. Искам да видя, че има положителен резултат от тренировъчния цикъл, който направихме в паузата, а той беше много плътен и наситен с много разнопосочни акценти", разясни Карастоянов. И добави, че е доволен от включването на младите състезатели, като им пожела добрите изяви да се умножават.

Наставникът на лидера в елита уточни, че срещу "Фрегата" игрови минути ще запише възстановеният след травма Димитър Пламенов. Феновете  на "Шумен 61" нямат търпение освен него, в игра да видят и капитана Йордан Михайлов. И се надяват любимецът им да бъде на линия за дербито с "Локомотив" (Горна Оряховица) на 4 февруари в "Арена Шумен".







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Живомир Добрев, "Комодор" (Варна): България може да влезе в Топ 10 на ватерпола в Европа!
Футболисти на Спартак Варна вдъхнаха кураж на свой съотборник
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: