Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Ани Салич и Сотир Цацаров сред първите пет най-влюбени двойки
Автор: Екип Varna24.bg 21:40 / 14.02.2023Коментари (0)60804
Пет от най-любопитните и артистични влюбени двойки представя "България Днес" в Деня на любовта - 14 февруари.

Дарина Радева и Йоан

И ако е вярно, че никой не е перфектен, докато не се влюбиш в него, то нека започнем с най-фрапантната и секси двойка на годината - бъдещата актриса и дъщеря на президента Румен Радев - Дарина, и нейния възлюбен - мотошампиона Йоан Георгиев. За любовта им се заговори след нашите фотоудари. На тях Георгиев изчаква красавицата с голям бял бус и тя се качва на седалката до него.

Бъдещата актриса се бе позиционирала пред НАТФИЗ "Кр. Сарафов" в черен панталон, бели маратонки, бяла блуза и кожено яке.

Дарина завършва НАТФИЗ догодина в класа на проф. Пенко Господинов и се говори, че е една от най-талантливите му ученички. Досега момичето не е афиширало гаджето си в обществото, но с днешна дата всички знаят, че отношенията им с Йоан Георгиев са сериозни. Той ще бъде и кавалерът й догодина на бала, смятат състудентите й.

От своя страна шампионът по мотоспорт от години се занимава с мотори. Според Дарина мъжът до нея притежавал много от качествата на баща й и именно с това я впечатлил. Приятели ги запознават на купон.

Дарина не обича да говори за личния си живот, дори не иска Йоан да присъства на нейните премиери, за да не се притеснява. За сметка на това обаче баща й Румен Радев я подкрепя постоянно и дори бе на първия й публичен изпит, в който тя блесна, а президентът бе в публиката и я аплодира, горд с успехите й на сцената. 

Благо Джизъса и Полина

Полина Спасова от Велинград е новата съпруга на футболиста Благой Георгиев-Джизъса. Избраницата му е по-млада от него с цели две десетилетия. Двамата се запознават във фитнес залата и от същата минута стават неразделни. Освен че е млада и красива, съпругата на Благо е от заможен род. Досега Георгиев е имал брак само с рускинята Есмер. Сватбата им тогава се превърна в събитие номер 1 за годината. Двамата се врекоха във вярност, а Благо сподели, че Полина е "жената на живота му" и ще е с нея до края на дните си. Новото семейство не бърза с наследник, макар много да се обичат. Преди Полина Георгиев имаше връзка със Златка Райкова, с рускинята Есмер, както и с художествената гимнастичка Христина Витанова. Бившият участник от "ВИП Брадър" не съжалява за нито една своя предишна връзка, а децата си от всичките си жени обожава и често споделя време с тях.

Златка Райкова и Карен

Бившата на футболиста Благой Георгиев - плеймейката Златка Райкова, също има нова пламенна любов - ексспортиста Карен Хачатарян. "Нас ни запозна общ приятел, който много настояваше и, общо взето, според мен и Карен му е угодил да се запознае с мен, аз също. И така, малко насила, се запознахме, но ако питате дали веднага се случиха нещата - да, абсолютно веднага. Много се харесахме първо като хора, много си паснахме, много си говорехме. И второ, че визията не е на последно място - и там също много се харесахме", разказа Златка за първата тръпка при срещата с новия си. Карен няма против факта, че Златка има дете от Благой Георгиев, и го приема и обича като свое. "Е, вече ще имаме наше си дете и с нетърпение очакваме момченцето", казва Райкова. Тя е категорична, че ще стане булка, но след като се роди синът им.

Карен също като Благой е спортист. Той е тенисист. Заедно с брат си Юрий Хачатрян през 2019 г. са заподозрени за манипулиране на двубои в тениса заради съмнителни резултати в мачовете. В момента и двамата със Златка развиват търговия, от която печелят порядъчно добре.

Джулиана Гани и Теодор

След като се разведе с бившия си Илиян Найденов, от когото има син, останал при баща си, и Джулката срещна принца от приказките. Той се казва Теодор Гецов и е полицай от Велико Търново. "Той е положително момче и заслужава да е татко", декларирала силиконката, която здраво командори мъжа си, но е много щастлива с него. Съвсем скоро Мис Най-големи гърди роди и второто си дете Ц момченце, от Теодор. "Щастлива съм, всичко при нас се развива перфектно", похвали се красавицата. С другия си син от първата си връзка Джулиана се вижда, когато пожелае, а двамата с мъжа й вече са в перфектни приятелски отношения.

Ани Салич и Цацаров

Една от най-тайнствените и одумваните влюбени двойки у нас също бе разкрита. Водещата на новините Ани Салич бе щракната на летището на път за лятна ваканция зад граница с ексглавния прокурор Сотир Цацаров. Телевизионната водеща и прокурорът пристигнаха с лоукост компания на остров Корфу, а скромният им вид и дискретно поведение впечатлиха пътуващите с тях. Ани и Цацаров се запознават в приятелска компания. Още от самото начало прехвръкнали стрелите на Амур. Впоследствие бившият главен прокурор и бивш председател на КПКОНПИ прекрати 31-годишния си брак със съпругата си Меглена Цацарова пред Пернишкия районен съд. Според съдебното решение той се прекратява "поради настъпило дълбоко и непоправимо разстройство на брака по вина на Сотир Цацаров".

След и официалната им раздяла съпругата му Меглена, която е известен нотариус в Пловдив, все така ще носи брачната си фамилия Ангелова - Цацарова. Двамата са уредили въпроса с брачен договор, подписан доста по-рано преди раздялата. От първата си връзка Цацаров има дъщеря - Диана, а Салич - момче и момиче - Лазар и Хана.



Още по темата: общо новини по темата: 6914
10.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
30.01.2024 »
предишна страница [ 1/1153 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
49-ото Народно събрание
Парламентарни избори 2024
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: