Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Чудесна новина за феновете на "Властелинът на пръстените"
Автор: Екип Varna24.bg 11:05 / 24.02.2023Коментари (0)2778
©
По време на разговор с инвеститори главният изпълнителен директор на Warner Bros. Discovery Дейвид Заслав обяви, че се работи по още филми от "Властелинът на пръстените", пише Darik. New Line Cinema, студиото, което стои зад класиката на Питър Джаксън, също работи по новите филми. The Hollywood Reporter сподели подробности за разговора с инвеститорите, включително изявление на известния режисьор относно новите филми.

Последният ход от страна на Warner Bros. Discovery следва разочароващата година за компанията, в която "Black Adam" се представи доста под очакванията, "Don't Worry Darling" се представи сравнително добре, но не и впечатляващо, а "Тайните на Дъмбълдор" заби пирон в ковчега на спинофната поредица за Хари Потър. Освен това Amazon вложи рекордна сума пари в поредицата си "Властелинът на пръстените", която в зависимост от източника на информация е или огромен хит, или невероятно разочарование.

Новите филми на Warner Bros. Discovery се различават от "Пръстените на властта", защото действието им се развива в Третата епоха на Средната земя, в същия период като предишните филми, и когато най-известните герои са все още живи. Действието на "Пръстени на властта" на Amazon се развива през Втората епоха, хиляди години по-рано в историята на света на Толкин, време, което не е обхванато от най-популярните му романи. Това означава, че може би ще получим по-нататъшните приключения на Арагорн, Леголас и Гимли.

От 2001 до 2003 г. трилогията на Питър Джаксън "Властелините на пръстена" владее боксофиса и бързо се превърна в най-успешната фентъзи трилогия в историята. Общо трите филма спечелиха близо 3 милиарда долара в боксофиса и вероятно още едно голямо състояние от издаването на DVD и Blu-Ray.

Да се направи продължение на филма за някой от героите - Арагорн и Леголас, би било много по-лесно, отколкото да се намери сюжетна линия за Фродо на Илайджа Ууд или Гандалф на сър Иън Маккелън. Технически погледнато, има продължение на "Властелинът на пръстените", наречено "Новата сянка", чието действие се развива сто години след унищожаването на Пръстена, но Дж. Р. Р. Толкин написва само 13 страници, преди да изостави проекта.



Още по темата: общо новини по темата: 6914
10.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
30.01.2024 »
предишна страница [ 1/1153 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
Парламентарни избори 2024
Решения на Общински съвет Варна
Проблем с недостига и износа на лекарства
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: